Openingsuren

Maandag 22/04 Na afspraak... - 18:00
Dinsdag 23/04 Na afspraak... - 18:00
Woensdag 24/04 Na afspraak... - 18:00
Donderdag 25/04 Na afspraak... - 18:00
Vrijdag 19/04 Na afspraak... - 18:00
Zaterdag 20/04 Na afspraak... - 18:00
Zondag 21/04 Na afspraak... - 18:00

Foto’s

Info

Bling & Balloon zorgt voor de extra touch op al uw feesten

Organiseert u binnenkort een feest? In De Haan vindt u ballondecoratie Bling & Balloon, dé specialist in originele aankleding van al uw feesten.
 

Ballonversiering

Bling & Balloon zorgt voor de gewenste ballonversiering op uw verjaardagsfeest, huwelijk, communie, babyborrel, of andere gelegenheid. Bij deze specialist in ballondecoratie kan u tevens terecht voor originele geschenken en wenskaarten.
 

Feestdecoratie voor privéfeesten en bedrijfsfeesten

Wilt u uw feest van onvergetelijke decoratie voorzien? Wat dacht u van een kleurrijk ballonnenfestijn? Ballondecoratie Bling & Balloon maakt de decoratie op uw feest uniek en wervelend, met ballonversiering op maat van uw smaak en budget. Versier uw evenement met een fantastische hoeveelheid aan ballonnen. Of dit een privéfeest is zoals een communie, huwelijk of babyborrel, of een spetterend bedrijfsfeest om het bestaan van het bedrijf te vieren.
 

Latexballonnen, folieballonnen

Bij Bling & Balloon in De Haan kan u losse ballonnen vinden, al dan niet gevuld met lucht of ballongas. Voor verjaardagen zijn de cijferballonnen met leeftijd, of letterballonnen waarmee u de naam van de jarige kan vormen een echt succes. Naast de traditionele latexballonnen kan u ook folieballonnen vinden die elke ballondecoratie een meerwaarde kunnen geven Schakel Bling & Balloon vandaag nog in voor uw feest of event en ontdek een ruim aanbod ballondecoratie in alle maten, kleuren en vormen.
 

Bedrukkingen

Eén van de andere specialiteiten van Bling & Balloon is dat u er voor de bedrukking van allerhande zaken terecht kan: kledij, handdoeken, brooddozen, zakdoeken, washandjes, kinderbavetten, T-shirts, pyjama's,... Nieuw !!!! U kunt zelf uw tekst samenstellen op verschillende maten en figuren. Ga gerust eens langs. Ook foto's op t-shirts.

Ligging en routebeschrijving