Renova Parket bvba

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 29/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een mooie parket voor in uw woning, horecazaak, kantoor of winkel, of wenst u uw bestaande parket een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij Renova Parket te Ingelmunster aan het juiste adres. Maak gebruik van deskundig advies i.v.m. de plaatsing van uw parket op een nieuwe chape, een bestaande tegelvloer, een houten roostering, het renoveren van uw bestaand parket en meer en ervaar wat gedrevenheid, toewijding en vakmanschap echt betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak in de vernieuwde toonzaal te Ingelmunster of bij u thuis. Renova Parket is voornamelijk actief in regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
 

Opnieuw schuren parket en renoveren parket

Renova Parket is uw partner voor het opnieuw schuren en renoveren van uw parket of houten vloer.
De vakman uit Ingelmunster is gespecialiseerd in het renoveren en schuren van uw vergeelde en afgesleten parketvloeren en het opnieuw schuren van alle plankenvloeren.
 

Plaatsen van alle massief en half massieve parketten

Renova Parket is uw partner voor de plaatsing van parketvloeren en plankenvloeren. Het bedrijf uit Ingelmunster specialiseert zich in de plaatsing van klassieke houtsoorten of andere houtsoorten naar keuze. De vakmannen staan garant voor een gepersonaliseerde afwerking. Renova Parket plaatst ook goedkope parketten en houten vloeren voor slaapkamers of kinderruimtes. U kunt hier tevens terecht voor massieve vloeren in alle motieven zoals mozaïek, visgraat, lamel op kant en meer.

Ligging en routebeschrijving