Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een mooie parket voor in uw woning, horecazaak, kantoor of winkel, of wenst u uw bestaande parket een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij Renova Parket te Ingelmunster aan het juiste adres. Maak gebruik van deskundig advies i.v.m. de plaatsing van uw parket op een nieuwe chape, een bestaande tegelvloer, een houten roostering, het renoveren van uw bestaand parket en meer en ervaar wat gedrevenheid, toewijding en vakmanschap echt betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak in de vernieuwde toonzaal te Ingelmunster of bij u thuis. Renova Parket is voornamelijk actief in regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
 

Opnieuw schuren parket en renoveren parket

Renova Parket is uw partner voor het opnieuw schuren en renoveren van uw parket of houten vloer.
De vakman uit Ingelmunster is gespecialiseerd in het renoveren en schuren van uw vergeelde en afgesleten parketvloeren en het opnieuw schuren van alle plankenvloeren.
 

Plaatsen van alle massief en half massieve parketten

Renova Parket is uw partner voor de plaatsing van parketvloeren en plankenvloeren. Het bedrijf uit Ingelmunster specialiseert zich in de plaatsing van klassieke houtsoorten of andere houtsoorten naar keuze. De vakmannen staan garant voor een gepersonaliseerde afwerking. Renova Parket plaatst ook goedkope parketten en houten vloeren voor slaapkamers of kinderruimtes. U kunt hier tevens terecht voor massieve vloeren in alle motieven zoals mozaïek, visgraat, lamel op kant en meer.

 

Hoe onderhoud ik mijn Parket Vloer nu juist ? 

dit is namelijk een vraag ik die ik dagelijks krijg . ook bij mensen waar ik renoveer en waar er een andere uitvoerder is geweest . Spijtig krijgen wiening mensen de juiste info betreffende deze toch wel belangrijke vraag . Daarom gaan wij er van uit dat dit onderdeel dan ook zeer belangrijk is . Om Misverstanden te voorkomen geven wij aan iedere klant een gratis onderhoud set en onderhoud fiche die past bij de specifieke afwerking . Natturlijk zijn die producten niet overal te koop daarom hebben we om als extra service sinds kort onze eigen webshop waar je alles vind om u parket te laten stralen als een parel te verkrijgen . maar niet alleen producten maar ook gratis info hoe je dit best doet. Daarom ben ik altijd bereikbaar via gsm,mai, factime Whats app en dergelijke bronnen . 

Klik voor info over parket onderhouden

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews