Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Crea-Cook in Izegem is de traiteur voor al uw feesten zoals babyborrels, communiefeesten, recepties, bedrijfsfeesten of teambuilding. Catering Crea-Cook komt koken aan huis maar verzorgt ook kookcursussen en workshops met thermomix en allerlei andere keukenmateriaal.
 

NIEUW!!! TAKE-AWAY

Heerlijke ontbijtmanden, tapasplanken, ... tot en met dessertbordjes. Volledige lijst vindt u op www.creacook.be
 

Kooklessen en workshops

Verenigingen of collega’s die een kookworkshop willen organiseren, kunnen beroep doen op Crea-Cook .Of wat dacht u ervan om met een vriendengroep kooklessen te volgen? Ook privépersonen die hun kookkunsten willen bijschaven kunnen hier terecht. De cursus vindt plaats bij u thuis, in het clublokaal of waar dan ook. Als er geen kookmateriaal voorhanden is, dan zorgt Crea-Cook hiervoor.
Koken met Thermomix is een workshop voor iedereen die al een Thermomix in zijn of haar bezit heeft. Tijdens de workshop worden recepten omgezet naar Thermomixrecepten en leert u een volledig menu te bereiden met de Thermomix.
 

Crea-Cook kookt op uw feest

Heeft u een bijzondere gelegenheid, zoals een babyborrel, communiefeest, receptie, BBQ, walking diner, of organiseert u etentje bij u thuis? Crea-Cook neemt de bereiding en het opdienen van het eten voor zijn rekening. Van aperitief tot koffietafel, zelfs de afwas wordt gedaan zodat u zorgeloos kunt genieten
U kan ook aperitiefhapjes, koude schotels of buffet, dessertbuffet en luxe belegde broodjes afhalen bij Crea-Cook te Izegem.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk ,altijd klaar v... 9,5 Review door: Roos
Top service!... 8,3 Review door: Leon
Alles was in orde.... 8,1 Review door: Sarah