Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraakGesloten
Dinsdag 28/05 Na afspraakGesloten
Woensdag 29/05 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 30/05 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 Na afspraakGesloten
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Laurent van Lapierre Auto-Service te Kortemark-Werken kan u voorzien van een volledige auto service. U kan in deze garage terecht voor alle mogelijke problemen met uw auto. Dit gaat van een klassiek onderhoud, tot uitgebreide diagnoses en complexere herstellingswerken, al dan niet met vervangwagen. Ook voor een uitstekende airco service en nieuwe banden moet u bij Lapierre Auto-Service zijn.  De garage te Kortemark heeft ook regelmatig tweedehandswagens in aanbieding.
 

Autoherstellingen

Lapierre Auto-Service staat garant voor het perfect uitvoeren van alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen. Is uw wagen defect? Geen zorgen, Lapierre Auto-Service herstelt alle auto’s van alle merken. Dankzij een vakkundige en volledige herstelling gaat uw wagen weer functioneren zoals het hoort. De garage is uitgerust met alle nodige materiaal en elektronische apparatuur om de werken aan uw wagen snel en correct uit te voeren. Indien de werken een langere periode duren, kunt u opteren voor een vervangwagen. 
 

Aircoservice

Een goed werkend aircosysteem in uw wagen is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook de veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Ga langs bij Lapierre Auto-Service en breng op een aangename manier de zomermaanden door, ook wanneer u in uw wagen zit, dankzij een uitstekende airco.
 

Banden

Versleten banden veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip, een langere remafstand en verhogen de trillingen in de bestuurdersruimte. Daarom is het belangrijk om regelmatig nieuwe banden te laten steken. Lapierre Auto-Service kijkt graag uw banden na en bezorgt u nieuwe autobanden indien nodig.

Ligging en routebeschrijving