Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2017

Drankenhal Het Karrewiel heeft de 3de plaats behaald in Kortessem!


Op Donderdag – 5 April 2018 werden in het CC De Kimpel te Bilzen de Vriendelijkste handelaars 2017 bekend gemaakt. Dit jaar heeft Handelsgids het nog specialer gemaakt met “special guest” William Boeva. William start elke uitreiking met een leuke show “William Boeva deelt uit”. De vernieuwde formule was direct een schot in de roos.  De aanwezige gasten hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Eens de lachspieren voldoende getraind waren, maakten William de Vriendelijkste Handelaars van 2017 bekend. Natuurlijk werd dit ook met de nodige humor aan de man gebracht.
 
Zoals elk jaar werden de handelaars verkozen door hun eigen klanten. Heel het jaar door konden de klanten een score geven voor de vriendelijkheid via een banner op hun Handelsgids website: “Stem ons tot Vriendelijkste Handelaar”, ook dit jaar kan dit terug. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf en niet op een mysterieshopper die eens 1 of 2 keer op een goed of slecht moment langskomt.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen. Wie dan de hoogste gemiddelde quotering had werd tot Vriendelijkste Handelaar van zijn gemeente gekroond. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook tips of reviews voor hun handelaar toevoegen, wat dus zeer leerrijk is.
 
De vriendelijkste handelaars van 2017 namen een Award en een reclamebudget van €600 mee naar huis. De tweede, derde en vierde plaats kregen ook een mooie prijs, hetzij €300 aan reclamebudget.
 
U vindt alle Vriendelijkste Handelaars op: www.handelsgids.be/persverslagen/2018. Op deze pagina staat in de rechterbovenhoek ook een vermelding “Naar alle Vriendelijkste Handelaars van 2017”. Deze zijn alfabetisch gesorteerd volgens gemeente.
 
Hieronder hebben we alvast enkele sfeerbeelden van de avond gezet
Meer foto’s en video’s vindt u terug in het Facebookalbum op onze Facebookpagina: klik hier