De handelaars uit Kraainem stellen voor

Braderie Meerbeek, wij zijn er ook!

Kom langs op de zomerbraderie op 30 juni 2024 te Meerbeek van 11u tot 19u en ontdek onze fotoshoot-formules, wenskaartencol...

Klik voor deelnemende producten
Klik voor deelnemende producten

Alles over Kraainem


Kraainem is een charmante gemeente in Vlaams-Brabant, bekend om zijn groene omgeving en culturele bezienswaardigheden.

Een interessante bezienswaardigheid is de Sint-Pancratiuskerk, een historische kerk met indrukwekkende architectuur. De kerk trekt veel bezoekers vanwege zijn serene sfeer en mooie bouwstijl.

Een culinair hoogtepunt in Kraainem is het restaurant Maxime Colin, gelegen in een prachtig herenhuis met een Michelin-aanbeveling.
 

Voor natuurliefhebbers biedt Kraainem het Warandepark, een groen gebied ideaal voor wandelingen en ontspanning. Het park heeft mooie wandelpaden en picknickmogelijkheden.
 

Kraainem biedt goede parkeermogelijkheden en openbaar vervoer.  Je kan parkeren aan de koningin Astridlaan als je op bezoek komt in Kraainem. De buslijnen maken het gemakkelijk om door de gemeente en naar nabijgelegen steden te reizen.
 

Nieuws uit Kraainem

Op Handelsgids Kraainem worden regelmatig gebeurtenissen of evenementen geplaatst van Kraainem. Ben je lid van een vereniging of heb je nieuws te melden, laat het ons weten via marketing@handelsgids.be. Na een controle van jouw nieuwtje plaatsen wij het op de website. Als je wilt zetten we er een link bij van jouw website of sociale media.