Henderickx & C°

Info

Verzekeringen Henderickx & C° in Lier werd opgericht in 1991 en biedt een uitgebreide verzekeringsaudit aan particuliere cliënten en ondernemingen. Binnen de groep van KBC Bank en Verzekeringen groeide Henderickx & C° uit tot een van de belangrijkste verzekeringskantoren.
 

Ondernemingen

Zowel als verzekeraar van grote ondernemingen, als KMO- en industrieverzekeraar verwierf Henderickx & Co heel wat naambekendheid en is het kantoor uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler.

In samenspraak met uw bedrijf analyseren de experten de risico's die de onderneming loopt. Aan de hand daarvan worden oplossingen aangereikt om deze risico's te beperken of te beheersen en wordt een verzekeringsdossier samengesteld op maat van de cliënt. Henderickx & C° helpt u graag verder met een bedrijfspolis arbeidsongevallen en bedrijfspolis aansprakelijkheid, een polis bestuurdersaansprakelijkheid en polis gewaarborgd inkomen en meer.
 

Particulieren

Door een klantgerichte en persoonlijke aanpak, grondige dossierkennis én door de competentie van de medewerkers slaagt Henderickx & C° erin u en uw gezin beter te verzekeren. Daarbij gaat het kantoor zeker ook de problematiek jongeren niet uit de weg en reiken ze hen oplossingen aan om degelijke maar toch betaalbare verzekeringscontracten af te sluiten. U kan in het kantoor in Lier terecht voor een familiale verzekering, brandpolis, hospitalisatieverzekering en veel meer verzekeringen voor u als particulier.

Ligging en routebeschrijving