Ph. Peeters Algemene schilder- en decoratiewerken

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 27/07 Na afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraak
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Decoratieve verftechnieken worden bij Philip Peeters ook gehanteerd om uw interieur naar uw smaak en voldoening aan te kleden of u nu naar sponseffecten, zeemveleffecten of zelfs washingeffecten, elke schildertechniek zijn deze professionele schilders machtig.

Naast de klassieke schilderwerken en het gebruik van decoratieve verftechnieken kan u bij deze specialist ook terecht voor ambachtelijke decoratiewerken zoals de techniek van patineren van muren en plafonds. Bij renovaties is dit onontbeerlijk om uw interieur terug het originele uitzicht te geven.

Hoe groot of klein uw project is bij Philip Peeters bent u aan het juiste adres voor zowel een totaal inrichting van uw woning als het opfrissen van uw keuken. Het inkleuren van uw werkvloer of het opfrissen van uw kantoor zullen met dezelfde professionaliteit en passie uitgevoerd worden.

Reeds jaar en dag heeft dit dynamisch bedrijf zich gespecialiseerd in buitenschilderwerk en het professioneel reinigen van gevels. Dank zij het vakmanschap krijgen uw muur, gevel, ramen en deuren een nieuw leven.

Ook in het aanbod is een volledige totaalinrichting van een project, dit gaat van renoveren, herinrichten of inrichten van uw woning of delen hiervan. U wenst een nieuwe trap bij het opfrissen van de traphal, Philip Peeters zal voor alles zorgen zodat u slechts één professioneel moet contacteren om uw project tot een goed einde te brengen in samenwerking met gerenommeerde vakmensen.

Ook voor uw raamdecoratie beschikt Philip Peeters over een ruim assortiment gaande van vouwgordijnen tot rolgordijnen, van horizontale tot verticale lamellen, van stores tot rollo’s en van panelgordijnen tot plissés.

Philip Peeters Algemene schilder-en decoratiewerken staat reeds 175 jaar garant voor uw interieur.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief