Haarmode Sofie

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 09:00 - 14:30
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Haarmode Sofie

Haarmode Sofie, gelegen te Lummen in de Groenlarenstraat 49a, is een modern maar zeer gezellig kapsalon en is the place to be als u een moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van het kapsalon verlegt. 
 
Zaakvoerster Sofie Claes is met haar 18 jaar ervaring de ideale persoon voor zowel kwalitatieve service als professioneel advies met betrekking tot de verzorging van uw haar. Haarmode Sofie staat voor gezelligheid en vakkennis voor zowel dames, heren als kinderen.
 

Voor speciale gelegenheden

Iedereen kan natuurlijk bij Haarmode Sofie terecht voor zijn of haar wekelijkse of maandelijkse afspraak maar dat is niet alles. Sofie is zich doorheen de jaren ook gaan specialiseren in bepaalde technieken waardoor zij de ideale persoon is voor haarstijlen voor special gelegenheden zoals communiefeesten, huwelijken, doopsels of andere festiviteiten. 
 
Één van deze technieken is het kleuren van uw kapsel. U kan bij haar terecht voor kleuring, kleuring van uw lokken, balayage, ombretechnieken. Daarnaast specialiseerde Sofie zich ook in het stijlen van uw kapsel. U kan op haar rekenen voor een uitgebreide brushing, opsteken van uw kapsel. Wat u ook verkiest, Sofie verzekert u een professionele behandeling aan een eerlijke prijs.
 

Natuurlijke haarprodukten

Sofie vindt het belangrijk dat het haar van haar klanten ook verzorgd blijft tussen de haarsnits in. Daarom stelt Haarmode Sofie haar hoogstaande kwaliteitsproducten voor van KMS voor. Deze producten met natuurlijke ingrediënten laten uw haren er stralend uitzien zodat u zorgeloos kan genieten en ze optimaal beschermd zijn. Haarmodesofie werkt ook met natuurlijke,hydraterende haarkleuringen met 0% ammoniak. Met het ''Comfort-Salp''systeem beschermen Lendan kleuringen zelfs de meest gevoelige hoofdhuiden. Met deze haarproducten zal u ongelimiteerde looks creëren. 
 
Wilt u meer informatie over deze producten en wilt u kennis maken met Sofie haar werk tot dusver? Ga dan zeker eens kijken op haar website en/of Facebook/Instagram pagina!

 

 

 

 

 

Ligging en routebeschrijving