Haarmode Sofie

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenNa afspraak
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/09 GeslotenNa afspraak

Foto’s

Info

Moderne kapperszaak te Lummen

Haarmode Sofie, gelegen te Lummen in de Groenlarenstraat 49a, is een modern en zeer gezellig kapsalon, kortom the place to be als u een moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van een doorsnee kapsalon verlegt. 
 
Zaakvoerster Sofie Claes is met haar 18 jaar ervaring de ideale persoon voor zowel kwalitatieve service als professioneel advies met betrekking tot de verzorging van uw haar. Haarmode Sofie staat voor gezelligheid en vakkennis voor zowel dames, heren als kinderen.
 

Speciale gelegenheden

Iedereen kan natuurlijk bij Haarmode Sofie terecht voor zijn of haar wekelijkse of maandelijkse afspraak maar dat is niet alles. Sofie is zich doorheen de jaren ook gaan specialiseren in bepaalde technieken waardoor zij de ideale persoon is voor haarstijlen voor special gelegenheden zoals communiefeesten, huwelijken, doopsels of andere festiviteiten. 

 
Speciale technieken, eerlijke prijs

Één van deze technieken is het kleuren van uw kapsel. U kan bij haar terecht voor kleuring, kleuring van uw lokken, balayage, ombretechnieken, ... Daarnaast specialiseerde Sofie zich ook in het stijlen van uw kapsel. U kan op haar rekenen voor een uitgebreide brushing of opsteken van uw kapsel. Wat u ook verkiest, Sofie verzekert u een professionele behandeling aan een eerlijke prijs.
 

Natuurlijke haarproducten

Sofie vindt het belangrijk dat het haar van haar klanten ook verzorgd blijft tussen de haarsnits in. Daarom stelt Haarmode Sofie haar hoogstaande kwaliteitsproducten voor van KMS voor. Deze producten met natuurlijke ingrediënten laten uw haren er stralend uitzien zodat u zorgeloos kan genieten en ze optimaal beschermd zijn. Haarmodesofie werkt ook met natuurlijke,hydraterende haarkleuringen met 0% ammoniak. Met het ''Comfort-Salp''systeem beschermen Lendan kleuringen zelfs de meest gevoelige hoofdhuiden. Met deze haarproducten zal u ongelimiteerde looks creëren. 
 
Wilt u meer informatie over deze producten en wilt u kennis maken met Sofie haar werk tot dusver? Ga dan zeker eens kijken op haar website en/of Facebook/Instagram pagina!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Voor onze lieve Sofie die haar v... 9,5 Review door: Jurgen
Supertof, altijd vriendelijk.... 10 Review door: Maria
Altijd vriendelijk en ook bezorg... 10 Review door: Chris
Vriendelijke kapster die goed we... 10 Review door: Frieda
vlot,corect,vriendelijk,kan spon... 8,5 Review door: Gabriëlle
Sofie is altijd vriendelijk, cor... 10 Review door: Christiane