Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Gesloten
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Moderne kapperszaak te Lummen waar u online uw afspraak kan maken.

Haarmode Sofie, gelegen te Lummen in de Groenlarenstraat 49a, is een modern en zeer gezellig kapsalon, kortom the place to be als u een moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van een doorsnee kapsalon verlegt. U kan steeds uw afspraak online boeken via deze link => https://www.beyoutifulbysofie.be/ 
 
Zaakvoerster Sofie Claes is met haar 20 jaar ervaring de ideale persoon voor zowel kwalitatieve service als professioneel advies met betrekking tot de verzorging van uw haar. Haarmode Sofie staat voor gezelligheid en vakkennis voor zowel dames, heren als kinderen.
 

Speciale gelegenheden

Iedereen kan natuurlijk bij Haarmode Sofie terecht voor zijn of haar wekelijkse of maandelijkse afspraak maar dat is niet alles. Sofie is zich doorheen de jaren ook gaan specialiseren in bepaalde technieken waardoor zij de ideale persoon is voor haarstijlen voor special gelegenheden zoals communiefeesten, huwelijken, doopsels of andere festiviteiten. 

Speciale technieken, eerlijke prijs

Één van deze technieken is het kleuren van uw kapsel. U kan bij haar terecht voor kleuring, kleuring van uw lokken, balayage, ombretechnieken, ... Daarnaast specialiseerde Sofie zich ook in het stijlen van uw kapsel. U kan op haar rekenen voor een uitgebreide brushing of opsteken van uw kapsel. Wat u ook verkiest, Sofie verzekert u een professionele behandeling aan een eerlijke prijs.
 

Natuurlijke haarproducten

Sofie vindt het belangrijk dat het haar van haar klanten ook verzorgd blijft tussen de haarsnits in. Daarom stelt Haarmode Sofie haar hoogstaande kwaliteitsproducten voor van KMS. Deze producten met natuurlijke ingrediënten laten uw haren er stralend uitzien zodat u zorgeloos kan genieten en ze optimaal beschermd zijn. Haarmode Sofie werkt o.a. met Goldwell voor al uw kleuringen.
 
Wilt u meer informatie over deze producten en wilt u kennis maken met Sofie haar werk tot dusver? Ga dan zeker eens kijken op haar website en/of Facebook/Instagram pagina!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Opzoek naar een nieuwe look?

Graag help ik jullie verder voor alle info voor die stralende look. Alle info of online boeken kan via https://www.haarmodesofie.be/

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

De beste WENSEN voor 2021 :)... 10 Review door: Joeri
Hoi Sofie fijne feestdagen voor... 9,9 Review door: Jurgen
Gezond en gelukkig 2021!!!... 10 Review door: Caroline
haarmode sofie attent en vriende... 9,5 Review door: Cindy
zeer vriendelijk... 10 Review door: Christa
Sofie is gewoon de beste kapster... 10 Review door: Hilde
Beste kapster van de regio.r... 10 Review door: Christa