Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraak
Donderdag 26/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 26/05 Na afspraak
Vrijdag 27/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Moderne kapperszaak te Lummen waar u online uw afspraak kan maken.

Be.You.tiful by Sofie (voorheen Haarmode Sofie), is gelegen te Lummen in de Groenlarenstraat 49a en is een modern en zeer gezellig kapsalon, kortom the place to be als u een moderne kapperszaak zoekt die de grenzen van een doorsnee kapsalon verlegt. U kan steeds uw afspraak online boeken via deze link => https://www.beyoutifulbysofie.be/maak-hier-uw-afspraak.
 

Haarmode

 Na 20 jaar maakte Haarmode Sofie dit jaar plaats voor een nieuwe naam. En daar hoort een woordje uitleg bij. Doorheen de jaren heb ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak een groeiproces doorgemaakt.

Daarnaast zouden die 20 jaar niet mogelijk geweest zijn zonder mijn klanten. Jullie zijn allemaal Be•YOU•tiful, en dat verklaart direct ook de nieuwe naam van het salon: Be•YOU•tiful by Sofie, dé plaats waar jij centraal staat.

Zaakvoerster Sofie Claes is met haar 20 jaar ervaring de ideale persoon voor zowel kwalitatieve service als professioneel advies met betrekking tot de verzorging van uw haar. Be.You.tiful by Sofie staat voor gezelligheid en vakkennis voor zowel dames, heren als kinderen.
 

Speciale gelegenheden

Iedereen kan natuurlijk bij Be.You.tiful by Sofie terecht voor zijn of haar wekelijkse of maandelijkse afspraak maar dat is niet alles. Sofie is zich doorheen de jaren ook gaan specialiseren in bepaalde kleur en balayage technieken maar ook in haarverbetering zoals de keratine behandeling, waardoor zij de ideale persoon is voor haarstijlen voor special gelegenheden. 

Speciale technieken, eerlijke prijs

Één van deze technieken is het kleuren van uw kapsel. U kan bij haar terecht voor kleuring, kleuring van uw lokken, balayage, ombretechnieken, ... Daarnaast specialiseerde Sofie zich ook in het stijlen van uw kapsel. Wat u ook verkiest, Be.YOU.tiful by Sofie verzekert u een professionele behandeling aan een eerlijke prijs.
 

Natuurlijke haarproducten

Sofie vindt het belangrijk dat het haar van haar klanten ook verzorgd blijft tussen de haarsnits in. Daarom stelt Be.You.tiful by Sofie haar hoogstaande kwaliteitsproducten voor van KMS. Deze producten met natuurlijke ingrediënten laten uw haren er stralend uitzien zodat u zorgeloos kan genieten en ze optimaal beschermd zijn. Be.You.tiful by Sofie werkt o.a. met Goldwell voor al uw kleuringen.
 
Wilt u meer informatie over deze producten en wilt u kennis maken met Sofie haar werk tot dusver? Ga dan zeker eens kijken op haar website en/of Facebook/Instagram pagina!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Be.You.tiful By Sofie

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar Lummen

Graag wil ik nogmaals mijn klanten enorm hard bedanken om mij tot Vriendelijkste Handelaar van Lummen te maken. Het is voor mij een enorme eer !

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Be.You.tiful By Sofie een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top service... 10 Review door: Jan
Blijf gewoon jezelf!... 9,4 Review door: Heikeline
Altijd goede en snelle service.... 9,4 Review door: Sandra
Sofie is the best!... 10 Review door: ANN
goed zo... 10 Review door: Gerda
De beste WENSEN voor 2021 :)... 10 Review door: Joeri