Ferri Merlier

Info

Merlier staat voor vakmanschap, kwaliteit en service.!!

Onze Historie:

Juwelier Lucien Merlier heeft vroeger voor verschillende juwelenwinkels gewerkt en heeft in de jaren 60 een eigen winkel gestart in Menen-Lauwe, waar ze uurwerken en juwelen verkopen. Na meer dan 40 jaar verkoop en service aan het regionale cliënteel heeft hij de winkel overgelaten aan zijn dochter Ria. Hun schoonzoon Francisco heeft de stiel van het vak, uurwerken en klokken herstellen geleerd van Lucien’s broer Alberic. Dit voor zowel nieuwe als antieke modellen. Zo is deze zaak al verschillende generaties actief in de regio Kortrijk en omstreken. 
U kan er terecht voor een uitgebreid gamma van kwaliteitsjuwelen en uurwerken, zowel modern als klassiek. Ook sport-, retro- en duikersmodellen zijn er te vinden. Ria en Francisco begeleiden u met veel plezier en passie bij uw keuze van het gepaste juweel of horloge in Onze Shop

Uiteraard kan u ook van hun diensten gebruik maken voor al uw herstellingen. Sinds 1987 herstellen zij al uw uurwerken en juwelen met veel zorg en garantie.

Klokken Herstellen En Onderhoud :

Ze zijn verder gespecialiseerd in de herstellingen van alle soorten mechanische klokken en alle types en merken van uurwerken ... meer info: herstellingen@ferrimerlier.be

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

M&M Horloges Be You! Be Individual!

M & M Germany horloges : voor zelfverzekerde mensen, die hun eigen stijl met onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige accessoires benadrukken.
Bekijk onze volledige collectie op https://www.shopa.be/partner/juwelier-ferri-merlier

Open bijlage

Juwelier Ferri Merlier

Vanwege de huidige situatie in het land met het coronavirus is onze winkel gesloten. We sturen je moed en kracht, zorg goed voor jezelf en elkaar en we hopen je terug te zien wanneer de situatie weer normaal wordt.

Open bijlage

Support your local...

#Supportyourlocal#
Op onze website www.ferrimerlier.be kunt u nog steeds 24/24 en 7/7 terecht.
Francisco en Ria
Ferri Merlier, uurwerken en juwelen

Open bijlage
Bekijk onze promotiespagina

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews