Openingsuren

Maandag ... - ...14:00 - 19:00
Dinsdag 09:30 - ...... - 19:00
Woensdag 09:30 - ...... - 19:00
Donderdag 09:30 - ...... - 19:00
Vrijdag 09:30 - ...... - 19:00
Zaterdag 09:30 - ...... - 18:30
Zondag 09:30 - 12:00... - ...

Info

Merlier staat voor vakmanschap, kwaliteit en service.!!

ONZE WEBSHOP : https://juwelierferrimerlier.be/

Onze Historie:

Juwelier Lucien Merlier heeft vroeger voor verschillende juwelenwinkels gewerkt en heeft in de jaren 60 een eigen winkel gestart in Menen-Lauwe, waar ze uurwerken en juwelen verkopen. Na meer dan 40 jaar verkoop en service aan het regionale cliënteel heeft hij de winkel overgelaten aan zijn dochter Ria. Hun schoonzoon Francisco heeft de stiel van het vak, uurwerken en klokken herstellen geleerd van Lucien’s broer Alberic. Dit voor zowel nieuwe als antieke modellen. Zo is deze zaak al verschillende generaties actief in de regio Kortrijk en omstreken. 
U kan er terecht voor een uitgebreid gamma van kwaliteitsjuwelen en uurwerken, zowel modern als klassiek. Ook sport-, retro- en duikersmodellen zijn er te vinden. Ria en Francisco begeleiden u met veel plezier en passie bij uw keuze van het gepaste juweel of horloge.

Uiteraard kan u ook van hun diensten gebruik maken voor al uw herstellingen. Sinds 1987 herstellen zij al uw uurwerken en juwelen met veel zorg en garantie.

Klokken Herstellen En Onderhoud :

Ze zijn verder gespecialiseerd in de herstellingen van alle soorten mechanische klokken en alle types en merken van uurwerken ... meer info: herstellingen@ferrimerlier.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews