Menu april
Gastronomisch menu
Aperitief Cava met wachtbordje
Apéritif Cava et amuse-gueule
~
Gandaham met asperges en gerookte forel
Jambon de Ganda, asperges et truite fumée
~
Zeewolf met spinazie
Loup de mer et épinards
~
Lamskroontje met tijmsaus en lentegroenten
Couronne d’agneau, sauce au thym et légumes
~
Verse vruchten met amandelijs
Fruits frais et glace aux amandes
~
Koffie met mondzoetjes
Café et mignardises
---
Met geselecteerde wijnen / vin compris: € 63
Zonder wijn / sans vin: € 51
Menu
Aperitief kir met wachtbordje
Apéritif kir et amuse-gueule
~
Gandaham met asperges en gerookte forel
Jambon de Ganda, asperges et truite fumée
~
Tussenribstuk gegrild met béarnaise (min. 2 pers)
Côte à l’os, sauce béarnaise (min. 2 cts)
Of/ou
Gegrilde zalm met seizoengroentjes
Saumon grillé et sa garniture
Of/ou
Lamskroontje met tijmsaus en lentegroenten
Couronne d’agneau, sauce au thym et légumes
~
Verse vruchten met amandelijs
Fruits frais et glace aux amandes
~
Koffie met mondzoetjes
Café et mignardises
---
Met geselecteerde wijnen / vin compris: € 53
Zonder wijn / sans vin: € 43