Andere belangrijke handelaars

Banner Tuinen De Neve

Openingsuren

Maandag 23/04 Na afspraak
Dinsdag 24/04 Na afspraak
Woensdag 25/04 Na afspraak
Donderdag 26/04 Na afspraak
Vrijdag 27/04 Na afspraak
Zaterdag 28/04 Na afspraak
Zondag 29/04 Na afspraak
wij gaan nooit in verlof wij zijn het ganse jaar ter uwe beschikkikg voor alle tuinwerken.

Foto’s

Info

Tuinen De Neve is meer dan 10 jaar actief in de tuinsector en is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.
 

Tuinen en bedrijfstuinen

Tuinen De Neve verzorgt uw tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van uw eigen tuin of bedrijfstuin. Voor het ontwerp wordt een inventarisatie gemaakt van uw stijl, uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.
Tuinen De Neve neemt niet alleen het ontwerp en de aanleg voor zich. De vakmannen zorgen ervoor dat al het groen het hele jaar door in topvorm verkeert. Het groenonderhoud omvat de hele grasverzorging. Tuinen De Neve is gespecialiseerd in onderhoud van grote grasvelden, het verwijderen van onkruid, de snoeiwerken, het vervangen en aanpassen van de beplanting, het vellen van bomen en frezen van stronken, het bestrijden van ziektes en hinderlijke insecten. Kortom, alles wat uw tuin nodig heeft.
 

Afsluitingen

Tuinen De Neve voorziet u van draadafsluitingen voor het afsluiten van weiden voor groot of klein vee en pluimvee. Maar draadafsluitingen kunnen er ook decoratief uitzien. Fijnere modellen kunnen bevestigd worden op diverse soorten palen. Hiervoor is een mooi assortiment bijpassende poortjes verkrijgbaar.
Draadafsluitingen zijn bovendien niet alleen geschikt voor residentiële toepassingen. Ook voor bedrijven zijn er draadafsluitingen voor het veilig omheinen van industriële terreinen, zelf met ingebouwde detectoren en schrikdraden.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Tuinen De Neve, 1785 Merchtem, Koeweidestraat 50 F