Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Tuinen De Neve is meer dan 10 jaar actief in de tuinsector en is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.
 

Tuinen en bedrijfstuinen

Tuinen De Neve verzorgt uw tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van uw eigen tuin of bedrijfstuin. Voor het ontwerp wordt een inventarisatie gemaakt van uw stijl, uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.
Tuinen De Neve neemt niet alleen het ontwerp en de aanleg voor zich. De vakmannen zorgen ervoor dat al het groen het hele jaar door in topvorm verkeert. Het groenonderhoud omvat de hele grasverzorging. Tuinen De Neve is gespecialiseerd in onderhoud van grote grasvelden, het verwijderen van onkruid, de snoeiwerken, het vervangen en aanpassen van de beplanting, het vellen van bomen en frezen van stronken, het bestrijden van ziektes en hinderlijke insecten. Kortom, alles wat uw tuin nodig heeft.
 

Afsluitingen

Tuinen De Neve voorziet u van draadafsluitingen voor het afsluiten van weiden voor groot of klein vee en pluimvee. Maar draadafsluitingen kunnen er ook decoratief uitzien. Fijnere modellen kunnen bevestigd worden op diverse soorten palen. Hiervoor is een mooi assortiment bijpassende poortjes verkrijgbaar.
Draadafsluitingen zijn bovendien niet alleen geschikt voor residentiële toepassingen. Ook voor bedrijven zijn er draadafsluitingen voor het veilig omheinen van industriële terreinen, zelf met ingebouwde detectoren en schrikdraden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief