Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 08:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 29/11 08:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 30/11 08:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 08:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 08:00 - 12:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

D'Haene Sport heet je van harte welkom

Wij bij D'Haene Sport zijn van verschillende markten thuis. Je kunt bij ons een nieuwe fiets of scooter kopen, je wagen voltanken, en tuingereedschap zoals grasmaaiers aankopen. 
 

Een nieuwe fiets kopen

Is het tijd om een nieuwe fiets te kopen, kom dan beslist een kijkje nemen in onze showroom te Merelbeke. Onze familiezaak verkoopt de nieuwste fietsen die je volledig op je maat kunt laten afstellen. 
 

Stadsfiets

Een goede stadsfiets koop je bij een fietsspecialist zoals D'Haene Sport. We hebben moderne en comfortabele stadsfietsen die ideaal zijn voor je dagelijkse verplaatsingen. 
 

Mountainbike

Een mountainbike wordt ook wel eens een terreinfiets genoemd. Dit komt doordat deze fiets gemaakt is om in bossen en offroad plekken te rijden. Onze mountainbikes in onze fietsenwinkel hebben dikkere banden met een profiel die voor extra grip en comfort zullen zorgen.  
 

Racefietsen

Ben je een sporter in hart en nieren en kruip je regelmatig op je koersfiets, dan is het belangrijk om een fiets van goede kwaliteit te kopen. We hebben racefietsen  van gekende merken zoals Thompson, Zannata en Scatto in onze sportwinkel. 
 

Elektrische fietsen

De E-bikes blijven populair, ze zijn uitgerust als elke andere fiets, alleen heb je het voordeel dat een motor en een accu je dat extra zetje in de rug geven. Kom meer te weten over onze elektrische fietsen op de Gaversesteenweg nummer 404 in Merelbeke. 
 

Kinderfietsen

Een kinderfiets kan je eenvoudig kopen bij D'Haene Sport. We kunnen kinderen de juiste fiets aanbieden met ons groot assortiment. Alle kinderfietsen zijn veilige fietsen en hebben een kindvriendelijke omvang. 
 

Fietsherstellingen

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten herstellingen aan je fiets. Dankzij onze jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van alle soorten fietsen ben je bij ons aan het juiste adres voor fietsherstellingen.
 

Bromfietsen en scooters

We hebben niet alleen fietsen in onze sportwinkel, je kunt hier ook terecht voor een selectie bromfietsen en scooters. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers. 
 

Fietshelmen, fietsbanden, fietstassen, ...

Je hebt een nieuwe fiets gekocht bij D'Haene Sport, dan kun je bij ons ook kijken voor de juiste accessoires. Veiligheid gaat boven alles en daarom verkopen we fietshelmen, fietsbanden, enz.  
 

Grasmaaier

Maak je gazon kort met een grasmaaier die je koopt bij ons. We adviseren je graag in het kopen van een nieuwe grasmaaier. Naarmate de grootte van je tuin, bekijken we samen welke grasmaaimachine het gunstigst is. We verkopen handgrasmaaiers en zitmaaiers van diverse merken. 
 

Tuingereedschap

Afval, bladeren en onkruid snel opruimen? Doe dit met betrouwbaar en gebruiksvriendelijk tuingereedschap van bij D'Haene Sport. We verkopen machines zoals onder andere kettingzagen, trimmers, bosmaaiers, bladblazers en hogedrukreinigers. 
 

Herstellingen van tuinmachines en grasmaaiers

Is er een probleem met je grasmaaier of tuinmachine? Geen nood, we zijn uitgerust met een werkplaats die geschikt is voor alle onderhoud en reparaties. 
 

Benzinestation

In Merelbeke weet ook iedereens ons te vinden met ons Total benzinestation. Ben je in het bezit van een Total Assistance kaart, dan kun je meedoen aan een leuke actie. We bieden verschillende brandstofsoorten aan om te tanken. Total Excellium 98, Total Excellium 95, Total Excellium Diesel, Petrolium type C en Thermo. Kom tijdens het tanken ook zeker eens binnen in onze shop voor een drankje of een hapje.
  •  

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je D'Haene Sport een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond