Traiteur Koen

Info

Lekkere maaltijden en bereide gerechten

Traiteur Koen levert dagelijks warme maaltijden, zowel aan huis, voor scholen, werkplaatsen, rusthuizen,... in Merelbeke en nabije omstreken. Tevens verzorgt Koen graag je feesten zoals bedrijfsevenementen, recepties en walking dinners. 

Je kan rekenen op een verzorgde en kwalitatieve traiteur service bij Traiteur Koen. De wensen en de noden van de klant staat bij hem op de eerste plaats. Al zijn gerechten kunnen gecombineerd worden tot één sprankelend geheel. 
 

Geniet mee van het feest

Geniet als gastvrouw/heer zelf mee van het feest en voor het culinaire deel van de avond schakel je gewoon Traiteur Koen in. Op deze manier wordt gasten ontvangen eenvoudig, ontspannen en vooral overheerlijk. 
 

Erkend Traiteur

Traiteur Koen beschikt over de hoogste erkenning naar voedselveiligheid van het voedselagentschap. Thuis of elders, dan ben je bij Koen aan het juiste adres! Maak zelf je keuze uit zijn ruime aanbod. Neem vrijblijvend contact met hem op voor verdere informatie of voor een afspraak in te plannen. Je kan ook zijn website checken, je zal onmiddellijk beginnen watertanden van de heerlijke menu's. https://traiteur-koen.be/
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Traiteur Koen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond