Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor een heerlijk glaasje bubbels, als particulier of als zaak, kan u nergens beter terecht dan Bulles Fines.
 

Champagne door plaatselijke wijnboeren, van de beste kwaliteit

Bulles Fines focust op champagnes die niet afkomstig zijn van wijngaarden van grote bedrijven, maar van kleine familiebedrijven die zich dag in, dag uit inzetten voor de creatie van iets werkelijks moois. Deze excellente champagnes hoeven dan ook niet ieder jaar exact hetzelfde te smaken: ieder jaar bevat de champagne een unieke smaak die eigen is aan de oogst van dat jaar. Deze authentiekere werkwijze zorgt ervoor dat de champagne die in uw glas terechtkomt het best mogelijke product is, ideaal voor uw aperitief, bij uw maaltijd, of gewoon zomaar. Wenst u een champagne aan te schaffen voor een specifieke gelegenheid of voor bij een specifieke maaltijd? Vraag dan zeker voor suggesties uit het aanbod aan een van de medewerkers van Bulles Fines. De aangeboden champagnes zijn Bernard Pertois, Pascal Redon, Adrien Redon, Yves Couvreur, Michel Henriet, Louis Huot en Tarlant.
 

Andere brut mousserende wijnen

Niet alle aangeboden mousserende wijnen komen echter uit La Champagne. Naast de voorgenoemde champagnes, kan u ook bij Bulles Fines terecht voor heerlijke Cava, Prosecco, Crément en sekt. Deze wijnen hebben ieder een unieke smaak, maar overeenkomstig met de champagnes zijn ze allemaal van het type brut. Wederom kan u rekenen op het advies van Bulles Fines om de beste mousserende wijn voor uw maaltijd of smaak te vinden.
 

Evenementen

Wijnliefhebbers: houd zeker de website van Bulles Fines in de gaten! Hier posten zij namelijk alle openbare evenementen waar ze aanwezig zullen zijn, vaak met heerlijke proevertjes. Ze zijn te vinden op verschillende jaarlijkse wijnbeurzen, en hun eigen jaarlijkse opendeurdag is zeker ook de moeite!

Liefhebbers van sprankelende wijnen: spring zeker eens binnen bij Bulles Fines. Hier vindt u niet alleen de beste, kleinschalig gemaakte champagnes en andere mousserende wijnen van verschillende prijsklassen, maar ook advies op maat waardoor u steeds uw favoriete wijn zult vinden. 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief