Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Info

Bij Charlotte Nails & Body in Merksplas vindt u een professionele nagelstudio en een zeer ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen.


Afslanken met Body Sculptor

Body Sculptor is een afslankende techniek die toelaat om op een selectieve manier de vetmassa te verminderen.
Door de biomagnetische golven van de BodySculptor worden de vrije vetzuren in de vetcellen progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.
Body Sculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan ook elke lichaamszone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor inwerken op zowel gelaat, arm, knie, kuit, taille, heupen en dijen.

Nagelstudio
In de nagelstudio te Merksplas kan u terecht voor verschillende behandelingen van uw nagels, waaronder: aanbrengen van gellak, acrylnagels, gelnagels, nagelverzorging en een volledige manicure of pedicure.
 

Schoonheidssalon

In het schoonheidssalon biedt Charlotte u allerlei verzorgende behandelingen. U kan er terecht voor een volledige gelaatsverzorging, mogelijk aangevuld met het aanbrengen van make-up. Doet u liever uw make-up niet meer zelf in de toekomst? Charlotte brengt op een professionele manier permanente make-up aan.
Verder kan u terecht in het schoonheidssalon voor definitieve laserontharingen en geniet u hier van een volledige wellness behandeling.
 


Voor een afspraak in de nagelstudio of het schoonheidssalon te Merksplas contacteert u Charlotte op het nummer +32 498 80 96 75.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief