Ontdek de reviews van klanten van Ecris in Middelkerke.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Altijd vriendelijk en leuke decorathie

Review door Andrea op 2021-01-28
Scoremotivatie
Geachte mevr.\r\nwij wensen je van harte onze beste wensen 2021 en je bent zo altijd zo vriendelijk om met mensen te onvangen en hoop dat die vreselijke virus van corona snel voor bij is dat het weer normaal is als ervoor en voor je commercie

Review door Greta op 2021-01-19
Scoremotivatie
Doe zo verder !

Review door Myriam op 2020-12-24
Scoremotivatie
voor elk wat wils, mooie dingen, houden zo

Review door Hilda op 2020-12-22
Scoremotivatie
Merci pour votre accueil chaleureux surtout en cette période difficile que nous traversons tous. Espérons que ce virus disparaisse rapidement et que les commerçants et autres travailleurs de tous les secteurs puissent retravailler normalement et retrouver une certaine quiétude. Je vous souhaite un Joyeux Noël et tous les voeux de Propérité en 2021! Gardez confiance et ne baissez pas les bras.

Review door Dominique op 2020-12-20
Scoremotivatie
goede gezondheid voor 2021 en terug een normaal werkjaar met goede verkoop

Review door Carine op 2020-12-20
Scoremotivatie
Prettige feestdagen! Prachtige winkel, blikvanger! Zoveel moois naar ieders budget!

Review door Rudy op 2020-12-19
Scoremotivatie
Hopelijk brengt 2021 het handelsgeluk dat jullie verdienen na dit dramatische jaar 2020\r\nZalig kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

Review door Johan op 2020-12-18
Scoremotivatie
Bedankt voor de service

Review door Werner op 2020-12-18
Scoremotivatie
De beste wensen voor het nieuwe jaar . Dat alles terug normaal mag gaan . Nog een goede verkoop voor het eindejaar.\r\nJe vindt er altijd een geschenkje.

Review door Martine op 2020-12-18
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.