Corbie Mol

Info

Hotel Corbie Mol is een geschikte accommodatie voor zowel zakenreizen als een toeristische citytrip of reis. Het hotel is rustig gelegen in het centrum van Mol en biedt moderne hotelkamers voor zowel particulieren als zakenmensen. Corbie biedt eveneens de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren voor meetings, seminaries of andere zakelijke gelegenheden.
 

Modern hotel Mol  

Hotel Corbie in Mol beschikt over 30 moderne hotelkamers die voorzien zijn van een bad en douche, minibar, TV, telefoon, internetaansluiting, wifi, kluis en wekdienst. Uw auto kan u handig parkeren in de ondergrondse parking. 's Morgens kan u in het hotel genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds bent u welkom aan de gezellige bar.
 

Bemeubelde appartementen Mol

Corbie verhuurt bemeubelde appartementen in Mol op korte of lange termijn. De appartementen zijn voorzien van een leefruimte, keuken en eetkamer, een slaapkamer en een badkamer en een keuken. U heeft hier alles wat u nodig heeft. Zo zijn meubels, kookgerief, telefoon, TV en internetaansluiting al voorzien voor u.
 

Vergaderzaal huren Mol

Wil u een zaal huren in Mol voor uw zakelijke gelegenheden? Voor uw seminaries, vergaderingen, zakendiners, recepties, ontbijtsessies of workshops kan u bij Corbie terecht. De vergaderzalen in het hotel zijn voorzien de nodige faciliteiten en worden ingericht op maat, volgens uw wensen. U wordt voorzien van pen en papier, flip-charts, scherm, microfoon en toegang tot het internet en kan een beamer huren. U kan zelf beslissen of u kiest voor de afname van catering tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Voor meerdaagse seminaries met overnachtingen en eten, kan u contact opnemen voor een offerte op maat.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief