Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 09:00 - 18:00
Woensdag 14/04 09:00 - 18:00
Donderdag 15/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 09:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 09:00 - 18:00
Zondag 18/04 08:00 - 18:00

Foto’s

Info

't Theekannetje

Voor een heerlijke tas thee, koffie of een lekker hapje te eten moet u bij ‘t Theekanneke op het Rozenbergpark in Mol zijn!
 

Een lekkere thee, koffie of streekbier

Voor heerlijke warme of koele drankjes zit u bij ‘t Theekanneke op de juiste plaats. U vindt er onder meer lekkere frisdranken, heerlijke (verwen)koffie, frisse pinten en zelfs een selectie speciale streekbieren. Afhankelijk van de tijd van het jaar wordt de drankenkaart ook nog verder uitgebreid, bijvoorbeeld met warme glühwein in de koude wintermaanden. Voor de liefhebbers is ook een selectie aan heerlijke thee te verkrijgen.
 

IJscoupes, wafels, pannenkoeken en andere snacks

Voor wie een klein hongertje voelt opkomen is de brede selectie aan verschillende verkrijgbare snacks en zoetigheden interessant. Zoetebekken komen aan hun trekken dankzij de heerlijke ijscoupes, wafels en pannenkoeken met ijs, siroop, suiker … Verder zijn ook een selectie aan lekkere croques, zoals croque monsieur, croque madame beschikbaar. Ook tot het menu behoren nog enkele andere lekkere snacks, zoals kip met appelmoes. Ook heerlijke dessertjes zijn beschikbaar, waaronder lekker gebak en heerlijke rijsttaartjes.
 

Belegde broodjes en ontbijt, lunch en avondmaal

Ook voor de grotere maaltijden kan u terecht bij ‘t Theekanneke. U kan er heerlijk ontbijten of lunchen met onder meer lekkere omelet. Ook een assortiment soepen behoren tot het aanbod. Voor wie graag een warme maaltijd heeft vindt u een menu met onder meer spaghetti, tagliatelle scampi, zwarte pensen en nog heel wat lekkers. Ook verse belegde broodjes zijn een optie, om ter plekke op te eten of om mee te nemen.
 
Loopt het water u al in de mond? Spring dan eens binnen bij ‘t Theekanneke en verwen uzelf!

Parking is geen probleem, omdat ‘t Theekanneke gelegen is op het winkelcentrum Rozenbergpark in het centrum van Mol. Ontdek van maart t/m oktober ook elke zondag een zeer gezellige rommelmarkt!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief