DTP-Service Neerpelt

Openingsuren

Maandag 21/01 Gesloten
Dinsdag 22/01 09:00 - 18:00
Woensdag 23/01 09:00 - 18:00
Donderdag 24/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 25/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 19/01 10:00 - 15:00
Zondag 20/01 Gesloten

Info

Drukkerij DTP-Service te Neerpelt verzorgt uw digitaal print- en drukwerk en levert tevens ecologisch digitaal drukwerk.
 

Huisstijl

Wilt u uw huisstijl van uw bedrijf doortrekken op al uw materialen en documenten? DTP-Service Neerpelt drukt graag uw visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, boekenleggers, bureau onderleggers, doordruksets, kalenders, memoblokken, schrijfblokken, presentatiemappen en meer met uw huisstijl op.
 

Promotiemateriaal

DTP-Service Neerpelt is uw partner voor promotiemateriaal. U kan terecht bij deze drukkerij voor het drukken van brochures, flyers, folders, posters, stoepbordposters, spaarkaarten, wenskaarten en cadeaubonnen.
 

Stickers

Bij DTP-Service Neerpelt kan u stickers laten drukken. Zowel kleine als grotere stickers zijn mogelijk. U kan bij deze drukker in Neerpelt terecht voor autostickers, magneetplaten, raamstickers en vloerstickers.
 

Buitenreclame

DTP-Service Neerpelt biedt u heel wat mogelijkheden op gebied van buitenreclame. U kan hier terecht voor spandoeken, makelaarsborden, tuinborden, stoepborden, hekwerkbanners, spandoeken, beachflags, dropflags, gevelvlaggen, mastvlaggen en raamvlaggen op maat.


!!!   Wegens de fusie van Neerpelt en Overpelt is vanaf 1 janauri 2019  de Fabriekstraat van naam verandert en wonen wij in de Justitielaan te Pelt

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie DTP-Service Neerpelt 2018

Nieuws & Promoties

Peltenaren: 20 gratis naamkaartjes!

Om de fusie van de gemeentes Overpelt en Neerpelt te vieren, krijgt iedere Peltenaar via de website ( https://dtp-service.be/producten/naamkaart-ontwerpen/ ) 20 gratis naamkaartjes tijdens de maand januari!

Ontwerp via onze site jouw persoonlijke visitekaartjes en ga 2019 met stijl tegemoet!

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Open bijlage

Fabriekstraat Neerpelt = Justitiela

Wegens de fusie van Neerpelt en Overpelt is vanaf 1 janauri 2019 de Fabriekstraat van naam verandert en wonen wij in de Justielaan te Pelt

Vriendelijkste Handelaar

Stem op DTP-Service Neerpelt als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden