Andere belangrijke handelaars

Banner Slagerij Grieten

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgi´┐Ż op 21/07
Maandag 23/07 Gesloten
Dinsdag 24/07 Gesloten
Woensdag 25/07 Gesloten
Donderdag 26/07 08:30 - 18:00
Vrijdag 20/07 08:30 - 18:00
Zaterdag 21/07 08:00 - 17:00
Zondag 22/07 Gesloten

Foto’s

Info

Slagerij Grieten is al meer dan 60 jaar een gevestigde waarde in Neerpelt. Kwaliteit, versheid en vriendelijkheid zijn de grootste troeven van deze geliefde slagerij. Reeds 3 generaties langt bied deze slager zijn klanten een ruim assortiment aan van huis bereide charcuterie, verse salades en vers vlees van de beste kwaliteit.

 

Ambachtelijke slager Neerpelt

Bij deze ambachtelijke slager vindt u veel huisgemaakte vleeswaren en zelfbereide gerechten. Voor de specialiteiten van het huis, kipkap, balkenbrij en bloedworst, zakken klanten van buiten Neerpelt af naar Slagerij Grieten.
Ga ook zeker langs bij de ambachtelijke slager te Neerpelt om te proeven van de verfijnde charcuterie, de fijne vleeswaren of de fazantpaté met bijhorende uienconfituur. Verder kan u hier allerlei vlees variëteiten vinden zoals gehakt, mals rundsvlees en spareribs.

 

Schotels

De slager uit Neerpelt maakt voor u een gevarieerd aanbod gourmet- en fondueschotels of stelt een lekkere satéschotel samen.
Ook voor een lekker stukje vlees voor op de barbecue kan u bij Slagerij Grieten terecht, eventueel aangevuld met een assortiment groenten. Bij Slagerij Grieten vindt u reeds barbecuepakketten vanaf zes euro per persoon.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Slagerij Grieten, 3910 Neerpelt, Boseind 6