Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 28/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/12
Zondag 03/12

Info

Healthy Active Lifestyle

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het overslaan van het ontbijt zorgt er ook voor dat u gedurende de dag meer hongerig bent en u eerder naar ongezonde snacks zult grijpen. Daarom biedt Herbalife Body & Mind FIT een ruim assortiment aan gezonde ontbijtproducten aan! 
 

Goed voor lichaam en geest

Gezond leven is niet alleen goed voor uw lichaam, het geeft u ook extra energie. Herbalife bevordert en ondersteunt een gezonde, actieve levensstijl en gelooft dat de basis hiervoor goede voeding is in combinatie met regelmatig bewegen en voldoende rust en ontspanning. Zaakvoerders Bart & Marina van Herbalife Body & Mind FIT zijn al respectievelijk 10 & 8 jaar gebruikers van de Herbalife voeding, met alle positieve effecten van dien. Zij helpen mensen naar een gezondere en actieve levensstijl.
 

Body & Mind "Me Time"

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust: “Me Time”. 

Verder nog Hotstone-, Gezichts-, Hoofdpijn-, Hand-, Voetmassage en Cuppingtherapie.....


Na het sporten is massage een zaligheid om te ontspannen. Hier gaan we dieper in op de onderliggende spieren. Maar ook voor de niet- sportievelingen kan het een bevordering zijn van de bloedsomloop en om de afvalstoffen af te voeren, vooral in de benen.


Waartegen helpt een massage?
  • Vermoeidheid
  • Stramme spieren.
  • Slechte bloedsomloop
  • (Spannings)Hoofdpijn
  • Stress en burn-out
  • Fibromyalgie
Voor verdere inlichtingen neem even contact op Marina 0489/470246. 
Website volgt binnnekort.
 

Begeleiding en ondersteuning

U kan steeds bij Bart en Marina van Herbalife Body & Mind FIT terecht met vragen over voeding, sportvoeding en gelaats-& lichaamsverzorging. Verder houden ze iedere week een infoavond over voeding en kan u een vrijblijvend proefpakket krijgen. Daarnaast houden ze skinparty’s (gelaatsverzorging) en Shakeparty’s met tal van proevertjes en tombola's. Ten slotte kan u terecht bij hun fitclub op zondagochtend, waar wekelijks een andere sportactiviteit, die toegangkelijk is  voor iedere leeftijd, wordt aangeboden. Volg ons op onze facebookpagina voor alle nieuwtjes
 
Bent u op zoek naar een bijverdienste neem contact via e-mail of gsm: Herbalife Body & Mind FIT nodigt u graag uit voor een bedrijfspresentatie.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Herbalife Body & Mind FIT een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond