Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Buggenhout

Woensdag 29 mei 2024 09:13 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Buggenhout.

Alle handelaars in Buggenhout kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Buggenhout.
Heb jij een zaak in Buggenhout en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Buggenhout rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Buggenhout mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 293 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

’t Soethuys Buggenhout – 9,50/10
Welkom bij 't Soethuys Buggenhout, jouw specialist voor zoete en hartige delicatessen, gelegen in het hart van Buggenhout aan de Kerkstraat 95. Of je nu op zoek bent naar romantische geschenken voor Valentijn, een verjaardag of een speciale gelegenheid, bij 't Soethuys vind je het perfecte cadeau. Annelies helpt je graag bij het samenstellen van geschenkdozen en -manden met een groot aanbod aan artisanale pralines, chocolade, koekjes en snoeptaarten. Geniet van glutenvrije en suikervrije opties, en verwen jezelf met delicatessen zoals koffie, thee, wijnen en Italiaanse frisdranken. Voor originele thema-artikelen en relatiegeschenken ben je daar ook aan het juiste adres. Bezoek 't Soethuys Buggenhout en ontdek de heerlijke wereld van smaakvolle cadeaus.

De Vriendelijkste Handelaar van Buggenhout met een score van 9,69/10 is Garage Carrosserie Sevraes.

Garage Carrosserie Servaes – 9,69/10
Welkom bij Garage Carrosserie Servaes, al meer dan 40 jaar dé Nissan specialist in Buggenhout en omgeving. Naast onderhoud en herstellingen van alle automerken, biedt de garage een uitgebreide bandenservice, inclusief zomer- en winteropslag. Voor airco-reparaties en -onderhoud kunt u rekenen op hun vakmanschap, met geavanceerde lektests en service voor de nieuwste systemen. In de eigen carrosserieafdeling wordt elk koetswerk tot in de puntjes verzorgd, met nauwkeurig kleurmatching en professioneel spuitwerk. Bovendien heeft Garage Carrosserie Servaes altijd een selectie topkwaliteit tweedehandswagens, volledig nagekeken en klaar voor een nieuwe eigenaar. Bezoek ons en ervaar de uitstekende service!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Buggenhout"