Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Damme

Woensdag 29 mei 2024 09:25 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Damme.

Alle handelaars in Damme kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Damme.
Heb jij een zaak in Damme en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Damme rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Damme mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 261 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Frituur-Snack De Stroopijp – 9,12/10
Frituur-Snack De Stroopijp in Moerkerke serveert de lekkerste frietjes van de buurt. Van donderdag tot en met zondag kunt u hier genieten van verse friet met een ruime keuze aan snacks, gebakken voor uw ogen. Of u nu uw maaltijd in de frituur opeet of afhaalt, de kwaliteit blijft top. Voor een uitgebreidere maaltijd kunt u terecht in de brasserie van Lien's ouders, waar smakelijke klassiekers zoals stoofvlees, steak en spaghetti op het menu staan. De brasserie is geopend van vrijdag tot zondag, met vriendelijke service en heerlijke gerechten. Bezoek Frituur-Snack De Stroopijp of de brasserie en geniet van een culinaire ervaring in Moerkerke bij Damme.

De Vriendelijkste Handelaar van Damme met een score van 9,73/10 is Boetiek Iris.

Boetiek Iris – 9,73/10
Dames en heren vinden de perfecte outfit bij Boetiek Iris in Damme. Met een jarenlange ervaring biedt Marijke trendy kledij en nachtkledij voor zowel tieners als volwassenen, variërend van sportief tot klassiek. Naast kleding vindt u er ook een breed assortiment accessoires zoals handtassen, juwelen en huishoudlinnen. Voor de allerkleinsten is er een prachtige collectie babykleding van Ducky Beau, beschikbaar tot maat 92. Boetiek Iris staat bekend om haar jonge en vlotte mode van merken als Green Ice, Bugarri en Picadilly. Bezoek Boetiek Iris en ontdek de mode die bij u past, van casual tot chic, voor elk budget.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten. Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Damme"