Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Dilbeek

Vrijdag 7 juni 2024 11:19 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Dilbeek.

Alle handelaars in Dilbeek kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Dilbeek.
Heb jij een zaak in Dilbeek en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Dilbeek rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Dilbeek mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 266 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

De Zaeger Shoe – 9,19/10
In de Brusselsestraat 248 in Dilbeek vindt u De Zaeger Shoe, al meer dan een halve eeuw dé specialist in schoenen met de perfecte pasvorm. De winkel biedt een uitgebreid assortiment damesschoenen en herenschoenen van topmerken zoals Ara, Ecco, Ambiorix, Gabor, Mephisto, Rieker, Remonte en Rohde. Deze schoenen staan bekend om hun draagcomfort en zijn geschikt voor steunzolen. Naast schoenen biedt De Zaeger Shoe ook een prachtige collectie lederen handtassen aan. Bezoek hun voor kwaliteit, comfort en stijl, en ontdek onze aantrekkelijke aanbiedingen op schoenen van vorige seizoenen.

Slagerij – Traiteur De Knop – 9,21/10
Slagerij - Traiteur De Knop is een ware traktatie voor oog en smaakpapillen. Gevestigd in de Brusselsestraat 547 te Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek), biedt zaakvoerder Dirk al meer dan 20 jaar de beste ambachtelijke producten. Van heerlijke verse vleeswaren en charcuterie tot kazen, salades en belegde broodjes, alles wordt met zorg en vakmanschap in eigen atelier bereid. Als traiteur staat De Knop bekend om uitstekende service, perfect voor zorgeloze feesten. Bestel een breed scala aan gerechten zoals kip zoetzuur, spaghettisaus, gevulde aardappel, en lasagne voor elk evenement. Slagerij - Traiteur De Knop staat garant voor kwaliteit en smaak.

Bakkerij Van Dessel – 9,31/10
Bakkerij Van Dessel in Dilbeek verwent je dagelijks met vers brood en patisserie van topkwaliteit. Elke ochtend bereiden ze maar liefst 34 verschillende soorten brood, waaronder unieke specialiteiten zoals het 6+4 brood met zes granen en vier zaden. Daarnaast biedt de bakkerij een heerlijk assortiment aan sandwiches, ontbijtkoeken, croissants en koffiekoeken. Hun patisserie afdeling staat bekend om zalige eclairs, frangipanes, tompoezen en meer, allemaal met een eigen twist. Proef ook de fameuze fruittaarten met abrikoos, kriek, appel en andere smaken. Vergeet niet de heerlijke pralines en vers gebakken wafels te proberen. Kom langs en geniet van de verrukkelijke creaties van Bakkerij Van Dessel.

De Vriendelijkste Handelaar van Dilbeek met een score van 9,58/10 is Brasserie Apostroff.

Brasserie Apostroff  – 9,58/10
Apostroff in Dilbeek is dé plek waar gezelligheid en lekker eten samenkomen. In een warm en sfeervol interieur geniet je van een uitgebreide kaart met vis- en vleesgerechten, snacks, slaatjes, pasta's en verrassende suggesties. Of je nu grote honger hebt of iets lichts wilt, er is voor ieder wat wils. Na een drukke dag kun je ontspannen met een kopje koffie, huisbereide pannenkoeken of een heerlijk ijsje. Elke twee weken biedt Apostroff een nieuw weekendmenu aan voor een democratische prijs, inclusief een kindermenu. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim assortiment bieren, waaronder verschillende trappisten. Apostroff is 7 dagen per week geopend en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bezoek Apostroff aan de Brusselstraat 195 in Groot-Bijgaarden en laat je verwennen!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be