Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herentals

Vrijdag 24 mei 2024 10:08 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Herentals.

Alle handelaars in Herentals kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Herentals.
Heb jij een zaak in Herentals en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Herentals langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Herentals mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1141 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Wafels en meer-9.06/10
Stap binnen bij Wafels en meer voor een wereld van heerlijke geuren en smaken, waar de klant centraal staat. Hier vind je ambachtelijk brood, Brusselse wafels en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen. Geniet van de 'all you can eat' pannenkoekenformule op weekdagen tussen 14:00 en 17:00 uur. Bestel en haal dagelijks vers brood of zoetigheden af tussen 8:00 en 19:00 uur, en op zondag tussen 9:00 en 14:00 uur. Voor gepersonaliseerde taarten en een ruime parking ben je hier ook aan het juiste adres. Kom langs, laat je verrassen en geniet van al het lekkers dat Wafels en meer te bieden heeft!

Verreydt NV-9.15/10
Drankenhandel Verreydt aan de Ring in Herentals is dé bestemming voor liefhebbers van bieren, wijnen, frisdranken, sterke dranken en meer. Ontdek hun uitgebreide assortiment aan gin, bieren en wijnen, en laat je verrassen door de geschenkmanden. Voor evenementen en feesten bieden ze levering van drank en feestmateriaal, inclusief koelcontainers en tapinstallaties. Met meer dan 1000 bieren en 400 ginsoorten is een bezoek aan hun winkels in Noorderwijk, Lille en Olen de moeite waard. Hun professionele klanten worden bediend vanuit het centraal magazijn in Noorderwijk, met een ruim assortiment aan horecaproducten en een complete horecaservice.

De Vriendelijkste Handelaar van Herentals met een score van 9.27 op 10 is Frituur Nodderweik geworden.

Frituur Nodderweik in Herentals staat bekend om hun heerlijke frietjes en broodjes. Naast verse frietjes en een assortiment aan frituursnacks, bieden ze ook steppegras en diverse broodjes, zowel koud als warm, en hamburgers. Je kunt er de hele dag door terecht voor een smakelijke hap. Bovendien verzorgen ze ook levering van belegde broodjes aan bedrijven, waardoor ze een handige cateringoplossing bieden voor vergaderingen en recepties.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herentals"