Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herenthout

Vrijdag 24 mei 2024 10:02 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Herenthout.

Alle handelaars in Herenthout kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Herenthout.
Heb jij een zaak in Herenthout en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Herenthout langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Herenthout mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 338 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bloemen Boeckx-9.35/10
In Herenthout op de Doornstraat vind je de gezellige bloemenzaak Boeckx, waar zaakvoerster Marie-Denise al haar hele leven tussen bloemen en planten zit. De focus ligt op een uitgebreid assortiment aan bloemen, zowel voor binnen als buiten, in alle geuren en kleuren, met aandacht voor seizoensgebonden variëteiten. Voor elke gelegenheid biedt Bloemen Boeckx prachtige bloemstukken, zoals loveboxen voor Valentijn en kerstkransen. Daarnaast verzorgen ze rouwwerk met ervaring en bieden ze bloemenabonnementen aan voor continue verse boeketten in huis. Ontdek ook hun assortiment aan decoratie en geschenken, en overweeg een cadeaubon voor de ontvanger om zelf te kiezen.

De Kruidenfee-9.43/10
De Kruidenfee in Herenthout, gelegen op Markt 26, biedt een uitgebreid assortiment aan natuurproducten voor diverse behoeften, zoals energietekorten, gewrichtspijnen, slapeloosheid en vermoeidheid. De winkel fungeert als een natuurvoedingswinkel met biologisch geteelde groenten en fruit, zuivelproducten van goed verzorgde koeien en vers ambachtelijk brood. Ook biologische wijnen zijn beschikbaar. Daarnaast biedt De Kruidenfee voedingssupplementen van verschillende merken aan, zoals Bional, Fytostar, Keypharm, Mannavital en Marcus Rohrer, om ons lichaam extra energie te geven. Ze zijn ook gespecialiseerd in fyto- en gemmotherapie, waarbij kruiden als alternatieve geneesmiddelen worden gebruikt. Voor meer informatie over het assortiment kun je terecht op hun website.

Liesbets Reiscenter-9.57/10
Bij Liesbet's Reiscenter vind je de perfecte vakantie, met meer dan 50 jaar ervaring staan Liesbet, Guido en Shirley klaar om je droomreis te plannen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende wellnessvakantie, een bruisende citytrip, een sportieve skivakantie of een exotische zonbestemming, zij hebben het allemaal. Voor avonturiers bieden ze fantastische rondreizen en expeditiecruises aan naar bestemmingen als Jamaica, de VS, Namibië, Latijns-Amerika en Vietnam. Gespecialiseerd in USA, Canada, Afrika, Jamaica en cruises, bieden ze persoonlijk advies voor de beste routes, hotels en bezienswaardigheden. Met een cadeaubon of Wonderbox geef je iemand de kans om zelf een droomreis te kiezen.

De Vriendelijkste Handelaar van Herenthout met een score van 9.59 op 10 is Ledegen Textiel geworden.


Ledegen Textiel in Herenthout, gevestigd in de Jodenstraat, bouwt voort op de rijke textieltraditie van de regio. Als erkend verkooppunt van topmerken bieden ze hoogwaardige en duurzame producten aan, variërend van kleding tot bed- en badlinnen. Met meer dan 50 jaar ervaring helpt Machteld je graag bij het vinden van de perfecte keuze. Hun uitgebreide assortiment omvat ondergoed, lingerie, nachtkledij, bed- en badlinnen, en badmode van bekende merken zoals Bjorn Borg, Essix en Santens. Professioneel en discreet advies staat centraal, zodat je altijd het beste product vindt dat bij jou past. Breng een bezoek aan Ledegen Textiel en ontdek zelf de nieuwste modetrends en kwaliteitstextiel.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herenthout"