Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kaprijke

Donderdag 23 mei 2024 16:53 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Kaprijke.

Alle handelaars in Kaprijke kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kaprijke.
Heb jij een zaak in Kaprijke en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Kaprijke langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Kaprijke mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 130 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Brood & Banket Lonneville-9.18/10
Bij Brood & Banket Lonneville in Kaprijke vindt u een breed assortiment van dagvers brood, koffiekoeken, taarten en gebak. Met hun jarenlange ervaring en productkennis, bieden ze naast verse broodspecialiteiten zoals sandwichen en croissants, ook heerlijke zoetigheden zoals koffiekoeken en drooggebak. Voor speciale gelegenheden kunt u gepersonaliseerde fototaarten bestellen, ideaal voor verjaardagen, huwelijken en andere feesten. Daarnaast produceert Lonneville ook confituren, chocolade, roomijs en ijstaarten, die u kunt bestellen in verschillende smaken en vormen. Voor een snelle hap zijn er vers belegde broodjes en andere lokale delicatessen beschikbaar.

De Vriendelijkste Handelaar van Kaprijke met een score van 9.21 op 10 is Buurtwinkel Rudy & Claudine geworden.

Buurtwinkel Rudy & Claudine in Kaprijke biedt een uitgebreid assortiment dat varieert van dagbladen, boeken en tijdschriften tot snoep en voedingswaren. Als multifunctionele winkel, bieden zij ook services aan zoals pakketverzending via Bpost en Post.Nl, naaibenodigdheden in hun hobbywinkel, en schoenreparaties en foto-ontwikkeling. Voor kinderen hebben ze schoolgerief en speelgoed, terwijl volwassenen kunnen kiezen uit diverse kansspelen zoals Lotto en Euro Millions. Daarnaast is er een breed aanbod aan rookwaren, gekoelde dranken, en een divers assortiment wenskaarten voor alle gelegenheden. Bij Rudy & Claudine vind je alles wat je nodig hebt onder één dak, met een vriendelijke en snelle service.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kaprijke"