Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kasterlee

Donderdag 23 mei 2024 16:48 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Kasterlee.

Alle handelaars in Kasterlee kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kasterlee.
Heb jij een zaak in Kasterlee en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Kasterlee langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Kasterlee mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 579 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Yale Fashion-9.41/10
Yale Fashion in Kasterlee biedt betaalbare en trendy dameskleding voor alle leeftijden, inclusief maten tot 46. Zaakvoerster Nicky zorgt dat elke klant, ongeacht de maat, zich als een topmodel kan voelen met haar breed assortiment aan jeans, truien, jurken, en jassen. Naast kleding biedt Yale Fashion ook een selectie accessoires zoals handtassen om elke outfit compleet te maken. De boetiek, gelegen bij de kerk in Lichtaart met voldoende parkeergelegenheid, verwelkomt klanten om de nieuwste collecties te ontdekken. Yale Fashion is de ideale plek voor een make-over of om nieuwe modieuze items te vinden

Mode Celine-9.48/10
Mode Celine in Kasterlee is een familiebedrijf dat zich richt op kwaliteit en service, met een uitgebreid assortiment dat varieert van trendy damesmode in maten 36 tot 52, tot ondergoed, nachtkledij, en mode-accessoires. Naast kleding biedt de boetiek ook een breed gamma aan kousen en panty's van bekende merken zoals Kunert en Girardi, inclusief leder-vrije en figuurcorrigerende opties. Klanten kunnen ook terecht voor retouches, borduurwerk, en een ruime keuze aan naaigerief en breigarens. Voor huisdecoratie biedt Mode Celine maatwerk in gordijnen, rolgordijnen en overgordijnen, inclusief gratis offerte, levering en plaatsing. Er is bovendien een droogkuisservice beschikbaar via depots van De Ster Nieuwkuis in Westerlo en Van Ende & Roxy in Herentals. Mode Celine is de ideale plek voor al uw stof- en kledingbehoeften, waarbij persoonlijke service voorop staat.

De Vriendelijkste Handelaar van Kasterlee met een score van 9.51 op 10 is het Boekenhuisje geworden.


Boekenhuisje in Lichtaart combineert een krantenwinkel met uitgebreide dienstverlening, inclusief dagbladen, boeken, kansspelen en wenskaarten. Hun afdeling biedt dagelijks vers brood en koffiekoeken, evenals warme snacks en dranken. Daarnaast verzorgt het Copycenter Printhuisje al uw print- en kopieerbehoeften en maakt het onder andere nummerplaten en stempels. Boekenhuisje werkt samen met Nieuwkuis Lux-Shop voor droogkuis van diverse items. Als officieel bpost Postpunt biedt de winkel volledige postdiensten aan. Dit maakt Boekenhuisje een multifunctioneel centrum voor diverse dagelijkse behoeften.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kasterlee"