Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lanaken

Donderdag 23 mei 2024 15:59 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Lanaken.

Alle handelaars in Lanaken kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lanaken.
Heb jij een zaak in Lanaken en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de raadzaal van het gemeentehuis in Lanaken. Na een gedetailleerde en goed voorbereidde speech van de burgemeester Marino Keulen reikte hij, samen met de schepen van economie Astrid Puts, de oorkonden en award uit. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Lanaken mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 367 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

De Schaar-9.01/10
Bij De Schaar in Lanaken vind je alles voor naaien, breien en retouches van kledingstukken. Ontdek ons assortiment naaimachines, inclusief verkoop, herstellingen en borduurwerk. Laat je kleding professioneel reinigen bij onze stomerij en geniet van onze retoucheservice voor alle soorten kledingherstellingen. Kom langs voor breigaren, naaigerief en zelfs nieuwe naaimachines van alle merken.

Stico-9.31/10
Ontdek comfortabele en kwaliteitsvolle pyjama's, ondergoed en lingerie van merken als Woody, Esprit en Chantelle. Kies uit een ruim assortiment hoofdkussens, donsdekens en dekbedden voor een optimale nachtrust. En voor matrassen, lattenbodems en boxsprings bieden wij meer dan 45 verschillende opties, inclusief gratis proefperiode en levering. Bezoek Stico voor een goede nachtrust en persoonlijk advies van onze medewerkers.

Euro Band Patrick bv-9.38/10
Bij Euro Band Patrick vind je alles voor auto's en fietsen, met een sterke reputatie en kennis sinds 1996. Ontdek een ruim assortiment autobanden, velgen, uitlaten en elektrische fietsen, inclusief verhuur. Voor onderhoud en reparatie van alle automerken ben je hier aan het juiste adres.

Bakkerij Hansen Rudi-9.39/10
Sinds 1988 een familiebedrijf met traditie, bekend om vriendelijke service en topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Geniet van een breed assortiment aan ambachtelijk brood, heerlijke patisserie, koffiekoeken en gepersonaliseerde taarten. Ook beschikbaar: een handige broodautomaat voor vers brood 24/7. Kom langs op Molenweideplein 14 of bel voor bestellingen naar 089/71 48 51.

De Ridder Bloembinderij nv-9.40/10
Ontdek prachtige boeketten, bloemstukken en planten bij De Ridder Bloembinderij in Lanaken. Voor huwelijksversiering, grafwerk, en bloemendecoratie op evenementen bent u hier aan het juiste adres. Haal dag en nacht een boeketje uit hun bloemenautomaat. Voor elke gelegenheid het perfecte bloemetje!

De Vriendelijkste Handelaar van Lanaken met een score van 9.41 op 10 is Bakkerij Lambregs geworden.

Ontdek het verse en uitgebreide assortiment aan heerlijk brood en banket bij Bakkerij Lambregs, de oudste bakkerij van Lanaken en omstreken. Geniet van zwart brood, diverse broodjes en verrukkelijke Limburgse vlaaien, allemaal met passie bereid. Voor elke gelegenheid bieden we feestelijke taarten, inclusief fototaarten op maat. Haal uw Limburgse roots naar boven met onze heerlijke Limburgse vlaaien met seizoensfruit.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lanaken"