Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lanaken

Donderdag 23 mei 2024 15:59 - geschreven door Bart

Bakkerij Lambregs is de Vriendelijkste Handelaar van Lanaken.
Benieuwd naar hun score en die van de andere laureaten?

Dinsdag 12 maart, vond de awarduitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar’ van Lanaken plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Na een gedetailleerde en goed voorbereidde speech van de burgemeester Marino Keulen reikte hij, samen met de schepen van economie Astrid Puts, de oorkonden en award uit. In Lanaken waren eventjes 6 kmo’s die een score van meer dan 9/10 haalden voor hun service en klantvriendelijkheid. De aanwezige waren Bakkerij Lambregs, De Ridder Bloembinderij nv en Bakkerij Hansen Rudi.

Alle handelaars in Lanaken kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lanaken.
Heb jij een zaak in Lanaken en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We stellen je graag voor aan de laureaten.

De Schaar
Bij De Schaar in Lanaken vind je alles voor naaien, breien en retouches van kledingstukken. Ontdek ons assortiment naaimachines, inclusief verkoop, herstellingen en borduurwerk. Laat je kleding professioneel reinigen bij onze stomerij en geniet van onze retoucheservice voor alle soorten kledingherstellingen. Kom langs voor breigaren, naaigerief en zelfs nieuwe naaimachines van alle merken.

Stico
Ontdek comfortabele en kwaliteitsvolle pyjama's, ondergoed en lingerie van merken als Woody, Esprit en Chantelle. Kies uit een ruim assortiment hoofdkussens, donsdekens en dekbedden voor een optimale nachtrust. En voor matrassen, lattenbodems en boxsprings bieden wij meer dan 45 verschillende opties, inclusief gratis proefperiode en levering. Bezoek Stico voor een goede nachtrust en persoonlijk advies van onze medewerkers.

Euro Band Patrick
Bij Euro Band Patrick vind je alles voor auto's en fietsen, met een sterke reputatie en kennis sinds 1996. Ontdek een ruim assortiment autobanden, velgen, uitlaten en elektrische fietsen, inclusief verhuur. Voor onderhoud en reparatie van alle automerken ben je hier aan het juiste adres.

Bakkerij Hansen Rudi
Sinds 1988 een familiebedrijf met traditie, bekend om vriendelijke service en topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Geniet van een breed assortiment aan ambachtelijk brood, heerlijke patisserie, koffiekoeken en gepersonaliseerde taarten. Ook beschikbaar: een handige broodautomaat voor vers brood 24/7. Kom langs op Molenweideplein 14 of bel voor bestellingen naar 089/71 48 51.

De Ridder Bloembinderij nv
Ontdek prachtige boeketten, bloemstukken en planten bij De Ridder Bloembinderij in Lanaken. Voor huwelijksversiering, grafwerk, en bloemendecoratie op evenementen bent u hier aan het juiste adres. Haal dag en nacht een boeketje uit hun bloemenautomaat. Voor elke gelegenheid het perfecte bloemetje!

Bakkerij Lambregs
Ontdek het verse en uitgebreide assortiment aan heerlijk brood en banket bij Bakkerij Lambregs, de oudste bakkerij van Lanaken en omstreken. Geniet van zwart brood, diverse broodjes en verrukkelijke Limburgse vlaaien, allemaal met passie bereid. Voor elke gelegenheid bieden we feestelijke taarten, inclusief fototaarten op maat. Haal uw Limburgse roots naar boven met onze heerlijke Limburgse vlaaien met seizoensfruit.

Wie is nu de Vriendelijkste Handelaar van Lanaken?

Het was een spannende ‘strijd’. Zij hebben van hun collega’s en klanten de hoogste scores gekregen, er was amper 1/100, ja éénhonderste van een punt verschil tussen de eerste, de tweede, de derde en vierde genomineerde. Nooit gezien. Lanaken blijkt een heel vriendelijke gemeente te zijn.  

Eerst werd De schaar vermeld. Zij behaalde een score van 9.01/10. Vervolgens kwam Stico aan de beurt met 9.31/10 en Euro Band Patrick met 9.38/10. Dit zijn al hoge sores als je weet dat er nog honderden kmo’s een lagere score haalden.

Dan de top 3, en zoals de burgemeester zei, eerst de bronzen medaille. Bakkerij Hansen Rudi en dochter Ine kregen van hun klanten en score van 9.39/10. Schepenen Astrid Puts overhandigde de oorkonde.

Dan werd het spannend. Wie was de vriendelijkste Handelaar van Lanaken. Met de bekendmaking van de tweede plaats viel de spanning weg. Het was Bloembinderij De Ridder die 1/100ste hoger scoorde  9.40 en op de tweede plaats eindigde.

En dus werd de Vriendelijkst Handelaar van Lanaken Bakkerij Lambregs met een score van 9.41/10.

Ook de journalist van Het Laatste Nieuws was aanwezig. Hij stelde oa aan de zaakvoerder van Handelsgids, Luc Verheyden, de vraag hoe het kwam dat die scores zo hoog waren.
Luc Verheyden: In de loop van het jaar liggen de scores wat lager en krijgt iedereen zullen we zeggen een score die ligt tussen de 7 en 9/10. Nu, met de eindejaarsactie worden er honderden scores gegeven en zijn de klanten natuurlijk iets blijer met de actie, ze krijgen iets en kunnen een mooi cadeau winnen, en zijn guller met ‘punten’ geven en liggen de scores tussen de 8 en 9.5/10.

Onze journalist stelde ook nog de vraag wie allemaal meegedaan had om Vriendelijkste Handelaar van Lanaken te worden. Wel, iedere kmo mag meedoen, er is maar 1 vereiste, je moet op www.handelsgids.be/lanaken aanwezig zijn. Weet dat iedere handelaar gratis kan adverteren zonder verdere verplichtingen met zijn naam, contactgegevens, bedrijfstak en openingsuren.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lanaken"