Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lier

Donderdag 23 mei 2024 15:41 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Lier.

Alle handelaars in Lier kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lier.
Heb jij een zaak in Lier en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door bij ‘t Liers Boetiekske. Ingrid en Wim hadden met moeite nog tijd gespaard om al de laureaten in een mooi en gezellig kader, hun eigen boetiek, te ontvangen. De genodigden werden, verwelkomt met een glaasje bubbels of fruitsapje en versnaperingen. De Burgemeester Rik Verwaest en schepen Ilse Lambrechts waren ook present om de award en diploma’s uit te reiken. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Lier mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1588 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Ti Sento-9.05/10
Bij Kapsalon Ti Sento in Lier ben je aan het juiste adres voor moderne en kwalitatief hoogwaardige kapsels voor alle leeftijden. De ervaren kappers transformeren jouw haar met persoonlijke aandacht en passen zich aan jouw specifieke wensen. Start je bezoek met een ontspannende hoofdmassage en ontvang deskundig kapseladvies op maat. Of je nu een kleine knipbeurt wenst of een volledig nieuwe look, bij Ti Sento beheersen ze alle technieken tot in de perfectie. Mannen, vrouwen, en kinderen zijn welkom om een snit te vinden die hun persoonlijkheid benadrukt of een nieuwe haarkleur die hen onderscheidt. Ontdek zelf de kwaliteit en persoonlijke service van Ti Sento en laat jezelf stralen met een fris en modern kapsel.

Vackbar-9.06/10
Bij Vackbar in de Antwerpsestraat 101 in Lier kun je vanaf 7u 's ochtends terecht voor de heerlijkste broodjes, slaatjes, snacks, en warme maaltijden. De menukeuzes variëren van klassieke belegde broodjes zoals het smosbroodje en martino, tot warme varianten zoals Bicky burgers, Panini's en unieke Bragetti met spaghetti. Elke maand creëren ze een speciaal 'broodje van de maand', met zowel vlees, kip als vegetarische opties, tegen een voordelige prijs. Voor gezonde opties bieden ze diverse slaatjes met natuurlijke ingrediënten, kip of vis. Grotere trek? Probeer de beroemde spaghetti bolognaise of dagverse soep. Bestel gemakkelijk online via de gratis App, zowel beschikbaar in Google Play als de Apple Store en geniet thuis van Vackbar’s smakelijke aanbod

Den Bompa-Tearoom-9.18/10
Welkom bij Tearoom Den Bompa in Lier, waar je kunt genieten van koffie, thee, en diverse dranken, evenals verse broodjes, gebakjes, en snacks. Onze gezellige tearoom biedt ruimte voor 100 binnen- en 60 buitengasten en is uitgerust met gratis wifi en airconditioning. Wij organiseren ook familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten, en speciale evenementen zoals bingo- en dartsevenementen. Begin je dag goed met ons heerlijke ontbijt, beschikbaar van dinsdag tot zaterdag. Ontdek de unieke, gastvrije sfeer van Tearoom Den Bompa, een plek waar traditie en gezelligheid samenkomen. Bezoek ons aan de Antwerpsestraat, vlak bij het treinstation en de Grote Markt, voor een onvergetelijke ervaring.

Triootje op een Broodje-9.20/10
Bent u op zoek naar een smakelijke lunch in Lier? Bezoek dan 'Triootje op een broodje', waar zaakvoerder Felix sinds 2013 klanten verwelkomt met hartelijkheid en uitstekende service. Felix bereidt met passie diverse belegde broodjes, slaatjes en snacks, allemaal gemaakt met dagverse ingrediënten en hoogwaardige producten. Op het menu vindt u alles van een simpel broodje kaas tot luxe broodjes met speciale salades, allemaal vers afgebakken en rijkelijk belegd. Voor extra gemak kunt u uw lunch voor 10u30 bestellen en laten leveren op uw locatie, met een minimale bestelwaarde van €15. Ideaal voor zakelijke meetings biedt Triootje ook belegde pistolets en keizerbroodjes die uw collega’s zeker zullen waarderen. Ontdek zelf de kwaliteit en versheid bij 'Triootje op een broodje'.

Bakkerij Parade-9.48/10
Welkom bij de Parade in Lier, geleid door Vicky, waar je terechtkunt voor vers brood, maar ook voor overheerlijke ontbijten, lunches, en koffie in een karaktervolle setting. Begin je dag goed met een keuze uit onze heerlijke ontbijtopties zoals croissants, koeken, granola, en yoghurt met vers fruit, allemaal huisgemaakt. Voor de lunch biedt Vicky verse soepen, huisgemaakte quiches en toast, bereid in de eigen keuken. Ontspan bij een glas wijn of een biertje op ons sfeervolle terras met uitzicht op het park. Of je nu kiest voor afhalen of gezellig blijft tafelen, Vicky en haar team heten je van harte welkom op Paradeplein 9 in Lier. Kom langs en ervaar deze unieke bakkerij met zoveel meer.

La Glorieta-9.49/10
La Glorieta, gevestigd in Koningshooikt, wordt gerund door Ann en Eric die hun liefde voor het Spaanse platteland en keuken met anderen willen delen. Dit heeft geresulteerd in een speciaalzaak vol Spaanse delicatessen, waaronder wijnen, tapas, paella-ingrediënten, en authentieke Sangria. Daarnaast bieden ze een breed assortiment aan Spaanse kazen, hammen, olijven, en conserven, plus een selectie van vijftig zorgvuldig gekozen wijnen. Klanten kunnen ook hun eigen geschenkmanden of wijnpakketten samenstellen met typische Spaanse producten en handgemaakte cerámica. La Glorieta verzorgt ook paella aan huis, perfect voor speciale gelegenheden, waarbij Ann en Eric zorgen voor een authentieke culinaire ervaring. De winkel staat bekend om zijn uitstekende service en heeft een uniek aanbod dat direct uit Spanje wordt geïmporteerd.

NVY-9.54/10
NVY in Lier is jouw bestemming voor een uitgebreid assortiment aan lingerie, nachtkleding, en zwemkleding sinds mei 2023. Deze centraal gelegen winkel heeft snel een reputatie opgebouwd voor zijn kwalitatief hoogwaardige collectie en uitstekende klantenservice. Van comfortabele en flatterende bh's van topmerken zoals JOOP! en Naturana tot luxueuze zijden pyjama's en trendy kamerjassen, NVY biedt iets voor elke stijl en behoefte. Wekelijks worden nieuwe items toegevoegd, inclusief de nieuwste zwemkleding en stijlvolle accessoires van merken zoals Olympia. Persoonlijk advies staat centraal bij NVY, waar hen deskundige team klaarstaat om je te helpen de perfecte pasvorm en stijl te vinden. Ontdek de collectie online of in de winkel en ervaar zelf waarom NVY de favoriete keuze is voor kwaliteit en stijl.

De Vriendelijkste Handelaar van Lier met een score van 9.59 op 10 is ’t Liers Boetiekske geworden.
Er werden nog  2 speciale prijzen uitgereikt. Frann die vernoemd werd tot de Vriendelijkste geschenkenwinkel van Vlaanderen met een mooie score van 9.58 op 10 en Scoubi Dou kreeg de award van Vriendelijkste ballonnenshop van Vlaanderen met een score van 9.50 op 10.

't Liers Boetiekske
Bij 't Liers Boetiekske in Lier bieden zaakvoerders Ingrid en Wim je een unieke, trendy selectie kleding en accessoires die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een reflectie van jouw persoonlijkheid weergeeft. Hun assortiment haalt inspiratie uit Italiaanse, Turkse en Bulgaarse modetrends en bevat alles van modieuze jeans tot comfortabele jumpsuits, in maten van XS tot 5XL. Bovendien kun je jouw outfit compleet maken met een scala aan betaalbare accessoires, zoals riemen, handtassen, en sieraden. Ze zijn trots op ons kleurrijke aanbod dat voor elk wat wils biedt en dat allemaal budgetvriendelijk is. Bij 't Liers Boetiekske is winkelen een ontspannen ervaring. Kom langs en vind de perfecte outfit die je zelfvertrouwen en schoonheid versterkt!

Frann
Frann, opgericht door Anneke en haar man Frank in 2017, is een unieke geschenkenwinkel in de Berlarij in Lier. Deze winkel is geboren uit de passie om vrienden en familie te verrassen met originele geschenken en biedt een combinatie van commerciële en artistieke producten, waaronder juwelen, decoratieartikelen en kunstwerken van bekende Lierse kunstenaars zoals F.T. en Louis van Boeckel. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of het perfecte cadeau, Anneke helpt je graag met een persoonlijke aanpak en een uitgebreid assortiment. Voor degenen die niet kunnen kiezen, biedt Frann ook cadeaubonnen aan, geschikt voor elke gelegenheid. Bezoek Frann voor een aangename winkelervaring waar je altijd iets vindt dat verrast en behaagt.

Scoubi Dou
Stap binnen bij Scoubi Dou in Lier, waar je een magische selectie van feestballonnen, cadeauballonnen en unieke geschenken vindt. Van heinde en verre komen klanten speciaal naar zijn zaak voor de goede kwaliteit. Eigenaar Christiaan zal je verwelkomen met een warme glimlach en hij helpt je graag in je zoektocht naar het ideale cadeau uit hun uitgebreide assortiment. Scoubi Dou biedt alles van levendige deurdecoraties tot tafeldecoratie en heeft zelfs ballonpompen en helium beschikbaar voor je feestbehoeften. Naast ballonnen heeft Scoubi Dou een uitgebreide giftshop met unieke geschenken, snoeptaarten, en feestelijke accessoires zoals tiara's en sjerpen. Elk product in de winkel reflecteert kwaliteit en is bedoeld als uitdrukking van emotie en waardering. Ontdek de veelzijdige opties bij Scoubi Dou, waar de keuze en kwaliteit jouw feest of geschenk onvergetelijk maken.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lier"