Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Maasmechelen

Donderdag 6 juni 2024 16:43 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Maasmechelen.

Alle handelaars in Maasmechelen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Maasmechelen.
Heb jij een zaak in Maasmechelen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Maasmechelen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Maasmechelen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 582 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Haarstudio Ingrid Heymans – 9,64/10
Ingrid Heymans Haarstudio in Maasmechelen bezorgt u een mooie look voor een zacht prijsje. Of u nu een nieuw kapsel wilt, een gezonde uitstraling door het knippen van de puntjes, of een volledige make-over, het kapsalon staat klaar om u te laten stralen. Gespecialiseerd in haarkleuringen, van volledige kleuring tot een elegante balayage, voldoen we aan al uw wensen. Naast nieuwe snits en brushings kunt u ook terecht voor een permanent. Bovendien biedt het kapsalon een selectie prachtige fantasiejuwelen aan, perfect om uw nieuwe look extra in de spotlights te zetten.

De Vriendelijkste Handelaar van Maasmechelen met een score van 9,68/10 is Foto Pannemans

Foto Pannemans – 9,68/10
Bij Foto Pannemans in Maasmechelen, vakfotograaf sinds 1993, kunt u terecht voor een breed scala aan fotografiediensten. Van snelle pasfoto's zonder afspraak tot ultra-HD prints en fine-art prints, wij bieden alles wat een foto-liefhebber nodig heeft. Onze diensten omvatten onder andere studiofotografie, reclame- en productfotografie, en communiefotografie. Ook voor digitale fototoestellen van topmerken zoals Nikon, Canon en Fujifilm bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment fotogeschenken, fotokaders en fotoalbums, en laat uw dierbare foto's professioneel afdrukken. Kom langs en ervaar het verschil in kwaliteit bij Foto Pannemans!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be