Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Merksplas

Donderdag 23 mei 2024 14:33 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Merksplas.

Alle handelaars in Merksplas kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Merksplas.
Heb jij een zaak in Merksplas en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Merksplas langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Merksplas mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 229 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

BSD Sport en Spel-9.22/10
Bij BSD Sport en Spel in Merksplas vindt u alles voor de speelse en educatieve groei van kinderen, met meer dan twintig jaar ervaring in het leveren van sportartikelen aan clubs en verenigingen. Ze bieden een enorm assortiment spelartikelen voor scholen, verenigingen, kinderdagverblijven en gemeenten, met meer dan 2000 verschillende artikelen, waaronder kindervoertuigen, bouwspeelgoed, sportnetten en turnmatten. Nu kunnen ook particulieren genieten van hun aanbod via een uitgebreide webshop, inclusief een tweede webshop voor educatief houten spelmateriaal. Voor feestjes en speciale gelegenheden kunt u ook sport- en spelmateriaal huren. Bezoek de showroom/magazijn op afspraak voor een persoonlijke kennismaking of om bestellingen af te halen

Schoonheidsinstituut Gaya-9.34/10
Bij schoonheidsinstituut Gaya kunt u terecht voor gelaatsverzorgingen vanaf €63, aangepast aan uw huidtype en regelmatig in promotie. Geniet van een pedicure voor €33 en een manicure voor €23,50, evenals ontharingen met hars. Ontspan met een rug- en nekmassage voor €29 of kies de anti-stresskuur met een relaxerende rugmassage en ontspannende gelaatsverzorging voor €85. Het salon werkt met hoogwaardige producten van Algotherm en Mary Cohr. U kunt ook cadeaubonnen aanschaffen voor een heerlijke behandeling; bel of mail vooraf om producten of een cadeaubon te kopen.

Carp Tackle Shop-9.36/10
Carp Tackle Shop in Merksplas is dé specialist in karpervissen, met een uitgebreid assortiment voor zowel beginners als professionals. Eigenaars Lily en Joris, met jarenlange ervaring en expertise, bieden persoonlijk advies en de beste producten voor een succesvolle vissessie. Het assortiment omvat hengels, molens, lijnen, aas en accessoires van topmerken zoals Nash en Shimano. De winkel biedt ook een webshop voor particulieren en de mogelijkheid om sport- en spelmateriaal te huren. Bezoek de showroom op afspraak of de website voor tips, tricks en nieuwtjes. Carp Tackle Shop staat garant voor kwaliteit, service en de beste karperviservaring.

De Vriendelijkste Handelaar van Merksplas met een score van 9,37 /10 is Aveve Verheyen geworden.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Aveve Verheyen in Merksplas dé referentie voor tuin-, dier- en bakplezier. De grote winkel aan de Steenweg op Beerse biedt een ruim assortiment aan dierenvoeding en verzorgingsproducten voor huisdieren en neerhofdieren. Voor tuingereedschap en -benodigdheden, inclusief plantenbescherming en terrasdecoratie, kunt u hier terecht. Aveve Verheyen helpt ook met raad en advies voor de juiste verzorging van uw tuin en planten. Het tuincentrum biedt ook een breed gamma bakbenodigdheden, inclusief brood- en bloemmixen, en keukenapparatuur zoals broodmachines. Bezoek Aveve Verheyen voor al uw tuin-, dier- en bakbenodigdheden.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Merksplas"