Handelsgids reclameborden bij KV Oostende

Dinsdag 13 september 2022 12:10 - geschreven door Geert

Zaterdag 10 september 2022 speelde KV Oostende tegen KAS Eupen. Luc Verheyden en Simone Goossens, zaakvoerders van Handelsgids, waren aanwezig om de nieuwe Handelsgids reclameborden langs het plein te keuren. Luc en Simone van Handelsgids.be zagen dat het goed was! Ze zaten op de eretribune langs burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, en zijn zoon. Het gezelschap genoot van een spannende wedstrijd met een winnend KVO Oostende.

Zoals je hier kan zien op beelden van sport- en voetbalprogramma "Sports Late Night", dat uitgezonden wordt op GoPlay en Play 4, was het zeer spannend:

Burgemeester van Oostende Bart Tommelein, Simone Goossens en Luc Verheyden van Handelsgids.be

Reclameborden Handelsgids langs het voetbalplein van KV Oostende

Vroeger verscheen de reclame van Handelsgids, steevast in het knalrood. Een volledig rood Led-scherm van bijna 200 meter lang met de witte letters van Handelsgids.be en een zwart fijn boordje errond. Dat viel goed op langs de voetbalpleinen van Club Brugge, Zulte-Waregem, Lierse toen ze nog in eerste klasse speelden, Sint-Truiden en KV Mechelen. Nu gebruiken we ons logo met de Belgische vlag. De mooie driekleur van België, zwart, geel en rood. Eleganter en mooier.

Dankzij de reclameborden van Handelgids in het Belgisch voetbal krijgen alle klanten van Handelsgids meer exposure op de televisie. Zo halen de handelaars buiten de voordelen die ze al halen met de mooie resultaten in Google ook nog eens extra visibiliteit.

Lees hieronder het verslag en de unieke kijk van Luc Verheyden op de wedstrijd KV Oostende tegen KAS Eupen en zijn analyse van de huidige problematiek bij Anderlecht

Over de wedstrijd van KVO. Zoals al gezegd, het was spannend.

Het was ook een snelle wedstrijd als je vergelijkt met het tiki-taka voetbal van sommigen clubs, denk aan Anderlecht. Kompany heeft het er zo in gedramd dat de nieuwe trainer, Felice Mazzu, het er niet direct uitkrijgt. Resultaat: traag voetbal en veel verliesmatchen. De kwaliteiten van de spelers van Anderlecht worden toch hoger ingeschat en je zou denken dat ze daardoor sneller gaan en ook kunnen spelen, maar hun truitje nat maken, mmm, dat is hun vreemd. Ze blijven maar rondtikken, lateraal en naar achteren en er zit geen snelheid in. Bij KVO ging het wel wat rapper. Het was veel aangenamer om naar te kijken. Beide ploegen waren wel wat aan elkaar gewaagd en wilden vooral niet verliezen.

Maar KVO Oostende was toch de licht betere. We mochten de eerste helft al een keer juichen, maar toch bleef het 0-0 want Albanese stond licht buitenspel toen hij de bal aangespeeld kreeg. Zijn perfecte voorzet werd vlot binnen geschoten. Spijtig. Zelfde spelbeeld in de tweede helft. En deze keer was het wel echt raak. 1-0 voor Oostende. Het was Bätzner die een vrij gemakkelijk goal maakte, alhoewel sommigen spelers die bal er nog soms hoog overschieten. En toen dacht de scheidsrechter Verboomen, ik heb al wat stommiteiten gefloten in het nadeel van Oostende, dan kan dit ook nog wel en gaf Albanese een tweede keer geel voor een al dan niet schwalbe, op het middenveld nota bene. Je kunt je natuurlijk afvragen waarom deed Albanese niet meer moeite om recht te blijven, maar ja, misschien was hij moe… Oostende moest achteruit. Trainer Yves Vanderhaeghe deed onmiddellijk enkele goede tactische vervangingen en Eupen kreeg amper nog kansen ondanks de grote druk. Zij wilden ook winnen tegen 10 man, maar het lukte niet. Het bleef 1-0 en na 4 nederlagen op een rij waren er niets dan blije gezichten bij KVO Oostende en de supporters. Het was een verdiende overwinning.

Man van de wedstrijd werd Bätzner die de belangrijke goal maakte voor de thuisploeg en die op het laatst nog een applausvervanging kreeg. Hij werd vervangen door Atanga. Hierbij kwam ook de reclame van Handelsgids langs het plein van KVO in beeld.