Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Sint-Laureins

Vrijdag 17 mei 2024 12:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Sint-Laureins.

Alle handelaars in Sint-Laureins kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Sint-Laureins. Heb jij een zaak in Sint-Laureins en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Sint-Laureins langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Sint-Laureins mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 125 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Vishandel Claeys & Zoon-9.19/10
Vishandel Claeys & Zoon, gevestigd in de Molenstraat in Watervliet, biedt de smaak van de Belgische Noordzee met een uitgebreid assortiment verse vis. Vishandelaar Johnny, altijd met een glimlach, staat klaar met tips en advies om jouw vis perfect te bereiden. Hier vind je dagelijks verse vis, schaal- en schelpdieren, waaronder kabeljauw, mosselen, zalm en garnalen, rechtstreeks uit Nederlandse en Belgische vismijnen voor maximale versheid. Ook zijn ze aanwezig op diverse markten, zoals in Lochristi, Kontich en Kapellen. Of je nu zoet- of zoutwatervis verkiest, Vishandel Claeys & Zoon levert altijd visproducten van topkwaliteit

Slagerij Moenske-9.26/10
Slagerij Moenske in Sint-Laureins is dé plek voor een smaakvol stuk vlees. Deze slagerij, gevestigd aan de Bisdomstraat, biedt al jaren verse vleesproducten aan en is onlangs uitgebreid voor een nog groter assortiment en betere service. In de zomer vind je hier heerlijk barbecuevlees, terwijl het assortiment in de winter verrijkt wordt met stoofpotjes en wildgerechten. Naast huisgemaakte vleeswaren zijn er ook salades en een variëteit aan kazen. Voor kant-en-klare maaltijden kun je kiezen uit dagschotels, pastasalades en aardappelgerechten. Je kunt ook schotels bestellen voor wok, gourmet, fondue of Teppan Yaki via hun webshop. De winkel is ook op zondagvoormiddag geopend voor ultiem gemak.

De Vriendelijkste Handelaar van Sint-Laureins met een score van 9,63/10 is Party Drinks geworden.
Ontdek de perfecte dranken bij Party Drinks, uw specialist in Sint-Laureins! Of u nu op zoek bent naar verfijnde wijnen, gedistilleerde dranken of ambachtelijke bieren, ze hebben voor elk smaakpalet iets passends. Laat u inspireren door hun prachtige geschenkmanden, gevuld met een selectie van de beste dranken, of maak gebruik van hun verhuurservice voor feestmateriaal, inclusief tenten, tafels, koelingen en zelfs entertainment zoals springkastelen. Bij Party Drinks vindt u alles wat u nodig heeft om van uw feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Bezoek de winkel in de St-Jansstraat in St-Jan-in-Eremo / Sint-Laureins, of ontdek het assortiment online op. Brenda en Franky verwelkomen u graag met een glimlach!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be