Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts

Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Schrijnwerk Domininque Rodts

SDR, oftewel Schrijnwerk Domininque Rodts, staat voor vakmanschap en ambachtelijk schrijnwerk. U kunt hier terecht voor alle timmer- en schrijnwerk, zowel voor nieuwbouw als verbouwing. De schrijnwerker uit Sint-Laureins is gespecialiseerd in het plaatsen van parket en trappen en maakt tevens al uw meubelen en keukens op maat. Houdt u van een modern of zeer rustieke stijl? Al uw maatwerk wordt steeds ambachtelijk en degelijk vervaardigd.
 

Maatwerk interieur en exterieur

Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts vervaardigt maatwerk voor binnenshuis en buitenshuis met zorgvuldig uitgekozen materialen zoals rustiek hout, massieve eik en oude wagonplanken.

U kan bij Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts terecht voor parket, plankenvloeren, trappen, meubels, ramen en deuren.
 

Keuken op maat

Gaat u bouwen of verbouwen? Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts brengt u een stapje dichter bij uw droomhuis dankzij een droomkeuken op maat. Met een keuken op maat kan u uw kook- en eetruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die u volledig zelf kiest. 

Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts biedt u de vrijheid wat betreft uitzicht, opbouw, kleuren en materialen van uw keuken. Zo geniet u niet enkel van het praktische van een keuken op maat, maar kan u ook gaan voor een stijl die volledig past in uw interieur.
 

Meubels op maat

Vindt u nergens de meubels die u in gedachten hebt? Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodtsvoorziet alle ruimtes binnen uw woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels sluiten moeiteloos aan bij uw stijl.

Maak een afspraak om het aanbod van Ambachtelijk Schrijnwerk Dominique Rodts te ontdekken in de toonzaal te Sint-Laureins.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief