Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Waregem

Dinsdag 4 juni 2024 16:03 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Waregem.

Alle handelaars in Waregem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Waregem.
Heb jij een zaak in Waregem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Waregem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Waregem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1899 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Biowinkel ’t Hemelhof – 9,26/10
Welkom bij ’t Hemelhof, jouw bestemming voor biologische voeding, therapeutische verzorging en deskundig advies. Hun biowinkel in Waregem biedt een uitgebreid assortiment aan verse en droogwaren, groente- en fruitpakketten, en bio brood, allemaal op bestelling verkrijgbaar. Zij zijn gespecialiseerd in wetenschappelijke aromatherapie, fytotherapie en ecologische lichaamsverzorging. Voor de kleinsten hebben ze eco babyverzorging en pampers. Bovendien stellen ze prachtige geschenkmanden samen met eco & bio producten, gratis geleverd in Waregem vanaf € 75. Maak een afspraak voor paramedische gezondheidszorg, ergotherapie en voedingssupplementenadvies. Bezoek hun voor een natuurlijke en gezonde levensstijl!

De Vriendelijkste Handelaar van Waregem met een score van 9,38/10 is Fietsen Gunthers.

Fietsen Gunthers  –  9,38/10
Welkom bij Fietsen Gunthers in Waregem, waar Gunther en Sylvia je van harte verwelkomen. Bij hun vind je een uitgebreid assortiment aan elektrische en niet-elektrische fietsen van topkwaliteit, inclusief alle benodigde accessoires. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, koersfiets, mountainbike, bakfiets, tandem of kinderfiets, zij hebben het allemaal. Als e-bike specialist bieden ze persoonlijk advies en service op maat. Gunther zorgt met zijn jarenlange ervaring en voortdurende opleiding voor professioneel onderhoud en herstellingen. Bovendien kun je je fiets bij ons verzekeren tegen diefstal en schade via Callant Verzekeringen. Kom langs en ontdek de uitstekende service van Fietsen Gunthers!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Waregem"