Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zingem

Dinsdag 4 juni 2024 13:35 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Zingem.

Alle handelaars in Zingem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Zingem.
Heb jij een zaak in Zonhoven en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Zingem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Zingem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 172 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Brandstoffen Verleyen – 9,70/10
Brandstoffen Verleyen, een familiebedrijf sinds 1965, biedt u 'TOTAL' kwaliteit met een verzorgde en snelle service. Voor scherpe prijzen kunt u bij hun terecht voor diverse brandstoffen, zoals TOTAL premium pellets van 100% naaldhout, antraciet, novantra en eierkolen. U kunt de brandstoffen eenvoudig afhalen in Zingem (Kruisem). Daarnaast bieden zij bruinkoolbriketten voor gebruik in open haarden en houtvuren. Vraag vrijblijvend naar hun actuele prijzen en ervaar de uitstekende service van Brandstoffen Verleyen.

De Vriendelijkste Handelaar van Zingem met een score van 9,81/10 is Windels Living

Windels Living – 9,81/10
Windels Living, een familiezaak met 123 jaar ervaring, is dé plek voor stijlvolle en duurzame meubelen en decoratie. In hun ruime, vernieuwde toonzaal vindt u alles voor uw interieur, van klassieke tot moderne stijlen. Ze bieden personaliseerbare stoelen en tafels van Mobitec, massieve eiken meubelen op maat, en budgetvriendelijke lamulux meubelen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in maatwerk salons met moderne comfortfuncties. Exclusief verdeler van het Rom 1961 premium sofa gamma voor zuid-oost en west Vlaanderen, en ook tuinmeubelen van 4Seasons, Vincent Sheppard en Houe. Voor raamdecoratie en een nieuwe collectie verlichting van Marckdael bent u hier aan het juiste adres. Bij Windels Living geniet u van klantvriendelijkheid en uitstekende service na verkoop.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be