Banner Brunic nv

Brunic nv

Openingsuren

Maandag 25/03 09:00 - 18:00
Dinsdag 26/03 09:00 - 18:00
Woensdag 27/03 09:00 - 18:00
Donderdag 28/03 09:00 - 18:00
Vrijdag 29/03 09:00 - 18:00
Zaterdag 23/03 09:00 - 18:00
Zondag 24/03 Gesloten

Info

Brunic is een naam die klinkt als een bel als het om behang en huisdecoratie gaat. Bij een bezoekje aan de zaak wordt u meteen ondergedompeld in een gigantisch vat vol ideeën, leuke presentaties, vakkennis en inspiratie. Hier beleef je een buitengewone bedrijfservaring die uw kijk op Decoratie Brunic voorgoed verandert.

 

 

Het eigen atelier van Brunic levert duurzaam maatwerk, dankzij nieuwe technologisch hoogstaande machines en vakkundige afwerking van de decoratiestoffen door de decornaaisters. Brunic Ninove maakt er een erezaak van om dagelijks de zorg voor kwaliteit erg hoog te houden. De eigen vakmensen en decornaaisters zorgen voor perfect afgewerkte producten. Hier wordt design afgeleverd voor de prijs van confectie!

In de ruime winkel spreken de modelvensters boekdelen. De vele decors geven u meteen een goed beeld van hoe het er bij u thuis zal uitzien. Het unieke aanbod van behang wordt aan de klanten gepresenteerd op ware grootte. Meer dan 1000 presentaties, in een immense showroom van 3000m². Brunic huldigt de regel dat klanten enkel het beste verdienen.

 

Moderne technieken
Ook voor advies zit je bij Brunic goed. Het gemotiveerde huisteam staat u graag bij met raad in het zoeken van de juiste combinaties van kleuren en stoffen. Brunic beseft dat smaken verschillen, maar een antwoord vinden op vragen en wensen van de klanten is een uitdaging die de speciaalzaak graag aanneemt, en met verve weet te realiseren. Het streven naar finesse en perfectie, de juiste combinaties en een tot in de puntjes afgewerkte confectie zit Brunic in het bloed.

Brunic Ninove heeft van decoratie zijn beroep gemaakt. Het huis is er ook meester in geworden. Het gelukkig maken van klanten, die een spontane glimlach dragen op hun gezicht bij het zien van hun prachtig afgewerkte overgordijnen, is voor het Brunic-team motivatie genoeg om er dagdagelijks voor te gaan.

Ligging en routebeschrijving