Sentido

Openingsuren

Maandag 18/11 08:30 - 18:00
Dinsdag 19/11 08:30 - 20:00
Woensdag 20/11 08:30 - 18:00
Donderdag 21/11 08:30 - 18:00
Vrijdag 22/11 09:00 - 14:00
Zaterdag 23/11 08:00 - 16:00
Zondag 24/11 Gesloten

Info

Op wandelafstand van het Nina-shoppingcenter vindt u schoonheidsinstituut Sentido, al enige jaren een vaste waarde voor wie zich in en rond Ninove al eens graag heerlijk laat onder handen nemen.
 

Gelaatsverzorging, epilatie en permanente make-up

Sentido is een schoonheidssalon waar u kunt genieten van tal van uiteenlopende behandelingen in een zeer ontspannen, rustgevende sfeer. Het aanbod begint bij het gezicht. U kunt rekenen op een reeks aangename gelaatsverzorgingen die u zich niet alleen jonger zullen laten voelen, maar uw huid ook ten goede zullen komen! Naast het verzorgen van uw gezichtshuid zorgen de beauty-experts ook met veel plezier voor de aanbreng van prachtige (al dan niet permanente) make-up. Ten slotte kan u uw overtollige wenkbrauwharen laten epileren.
 

Pedicure, manicure en gelnagels

De behandeling van Sentido gaat van kop tot teen, letterlijk dan! U kan er naast de ruime keuze aan gezichtsbehandelingen ook terecht voor een uitgebreide voet- en handverzorging. Een zalige manicure of pedicure kan eruit bestaan uw handen en voeten te onteelten, uw nagels te vijlen, en eventueel uw nagels te lakken. Indien gewenst kan u ook prachtige lange gelnagels laten plaatsen.
 

Uitgebreide massage en verwenarrangementen met sauna

De verwenspecialisten van Sentido leggen u ten slotte ook graag in de watten met heerlijke massages en zalige verwenarrangementen. Massages komen in tal van verschillende stijlen en pakketten, en kunnen worden gegeven aan enkele personen of groepen. Hetzelfde is van toepassing op de wellnessarrangementen. Kom zeker eens genieten van het whirlpoolbad met aromatherapie, de infrarood- en Finse sauna met kleurentherapie en het rustgevende muziek.
 
Voor een volledig overzicht van alle arrangementen en diensten kan u terecht op www.schoonheidssalonsentido.be, kom zeker snel langs en laat u verwennen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief