Banner Teaplanet

Teaplanet

Openingsuren

Maandag 19/11 Na afspraak
Dinsdag 20/11 Na afspraak
Woensdag 21/11 Na afspraak
Donderdag 22/11 Na afspraak
Vrijdag 23/11 Na afspraak
Zaterdag 24/11 Gesloten
Zondag 25/11 Gesloten

Info

Bij Teaplanet in de Kruisveldstraat 77 in Denderwindeke vind je een ruime keuze aan overheerlijke losse thee, rooibos, kruiden- en vruchteninfusies en accessoires.
In hun assortiment van witte, groene, zwarte, oolong thee en rooibos, kruiden- en vruchteninfusies kiezen ze voor puur natuur en heerlijk gezond zonder synthetisch nagemaakte smaak- of geurstoffen.
Om het theedrinken en genieten compleet te maken bieden ze allerlei toebehoren aan zoals theetassen, theeglazen, theepotten en filters.
Neem een kijkje op hun webshop: www.teaplanet.be
 
Had u graag persoonlijk advies bij het kiezen van je thee, informatie over "hoe zet ik een heerlijk tasje thee" of zocht u een geschenk op maat dan maak je best een afspraak met Theesommelier Els  op 0473/654139 of een mailtje naar els.corrijn@teaplanet.be. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Teaplanet

Deze blikjes zorgen er steeds voor dat je thee, kruiden, ...lucht-en lichtdicht afgesloten worden.
Ruime keuze aan theeblikjes op de webshop!

Open bijlage

Teaplanet

Woon je in Meerbeke of ben je in de buurt?
Ga dan zeker eens langs bij Pure Yummy om er een van de theetjes van Teaplanet te proeven. Leuk is dat je ook een zakje kan aankopen om thuis verder te genieten

Open bijlage

Koopzaterdagen-Eindejaar 2018

Winkelen bij Teaplanet was nog nooit zo leuk! Iemand verrassen met een kerst-of nieuwjaarsgeschenk? Dit kan zonder afspraak op zaterdag 15 - 22 of 29 december doorlopend van 10 tot 17.30 u Tijdens het winkelen kan je een paar van onze theetjes proeven!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Teaplanet als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief