Traiteur Cis Goetschalckx

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Maison Parfait uit Olen is een exclusieve cateraar en traiteur in de provincie Antwerpen. Chef-kok Cis Goetschalckx tovert eerlijke en verfijnde traditionele gerechten op uw bord. Klassieke gerechten kruidt hij meesterlijk met moderne toetsen. Kwaliteit en smaak zijn de sleutelwoorden.
 

Stijlvol en lekker

De service van Maison Parfait staat van A tot Z in het teken van kwaliteit en exclusiviteit. Het professionele team van Maison Parfait serveert u de meesterlijke hoogstandjes op gepaste wijze. Heerlijke gerechten op een stijlvolle manier gebracht. Daar draait het om.
U neemt plaats aan een magnifiek gedekte tafel voor een topgerecht uit de verfijnde traditionele keuken van chef-kok Cis Goetschalckx. Klassiek en dus tijdloos, maar wel eigentijds gebracht.
Maison Parfait verzorgt het eten voor uw feest volledig op maat. De traiteur gaat elke uitdaging aan met seizoensgebonden topgerechten zoals waterkerssoep of tartaar van verse tonijn. Maison Parfait staat dan ook voor puur en stijlvol genieten en dit voor elke gelegenheid. Zo verzorgen ze de catering voor bedrijven, privéfeesten en publieke evenementen. Maison Parfait maakt uw feest of event onvergetelijk.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief