Elite Fokker

Openingsuren

Maandag 09/12 Na afspraak
Dinsdag 10/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 05/12 Na afspraak
Vrijdag 06/12 Na afspraak
Zaterdag 07/12 Na afspraak
Zondag 08/12 Na afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een verantwoorde Hondenkwekerij in Oost-Vlaanderen? Bij Elite Fokker in Oosterzele vindt u Maltezer en Yorkshire pups, steeds gechipt en gevaccineerd onder dierenartscontrole.
 

Maltezer fokker Oosterzele

Bij Elite Fokker in Oosterzele kan u een perfect gezonde en lieve Maltezer hond kopen. Het is een prima gezelschapshond en vlug van begrip. Bovendien worden de hondjes erg oud en blijven lang gezond. De Maltezer past zich goed aan wat minder beweging aan, maar is erg speels. Hij kan derhalve enorme afstanden afleggen.

Een Maltezer is uiterst geschikt voor kinderen. De hond heeft een gevoelig, zachtaardig en aanhankelijk karakter en is daarnaast ook zeer intelligent en levendig.
 

Yorkshire Terriër fokker Oosterzele


De Yorkshire Terriër is een compact hondje, fraai van vorm en met fiere houding. De gezelschapshond heeft niet altijd veel beweging nodig, maar is in staat om lange afstanden af te leggen. Het hondje is wel erg levendig en sportief. De Yorkshire Terriër kan goed omgaan met andere huisdieren en is dus erg geschikt om te houden in een gezin waar nog dieren aanwezig zijn. Daarnaast is het een aanhankelijke en waakse gezelschapshond. 

Ligging en routebeschrijving