Simoens Emmanuël

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Simoens Emmanuël toe

Enkel op afspraak

Foto’s

Info

Emmanuël Simoens uit Oosterzele verzorgt uw centrale verwarming, zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw. Dit zowel met aardgas, stookolie als met vloerverwarming. Ook voor al uw sanitaire installaties bent u hier aan het juiste adres.

 

Verwarming en onderhoud

Zoekt u een vakman met kennis inzake condensatieketels, aardgasverwarming en boilers? Is uw woning toe aan een nieuwe verwarmingsketel? Gaat u bouwen en zoekt u een betrouwbare vakman om uw centrale verwarming te installeren? Of staat de winter voor de deur en is het tijd voor een ketelonderhoud? Neem dan contact op met Simoens Emmanuël, uw vakman in centrale verwarming in de ruime regio rond Oosterzele. Een goed onderhouden centrale verwarming levert u niet alleen een aangename, verwarmde woning op. U bespaart eveneens een heleboel op energiekosten omdat u minder verbruikt. Ook voor de installatie van uw hedendaagse vloerverwarming hebt u maar één adres nodig.

 

Sanitair

Simoens Emmanuël verzorgt zowel de sanitaire werkzaamheden in nieuwbouw als renovatie, van het leggen van buizen tot de installatie van sanitaire toestellen. Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt? Of wilt u enkele leidingen laten vervangen? U mag rekenen op de vakman uit Oosterzele voor het vervullen van alle sanitaire noden binnen uw woning.

Ligging en routebeschrijving