B&B Kampveld

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 03/07 Na afspraak
Donderdag 27/06 Na afspraak
Vrijdag 28/06 Na afspraak
Zaterdag 29/06 Na afspraak
Zondag 30/06 Na afspraak

Foto’s

Info

Bed & Breakfast Kampveld is een rustig en romantisch verblijf in Oostkamp en biedt de ideale uitvalsbasis voor stille genieters, fietsers, ruiters, wandelaars en liefhebbers van kunststeden.
 

B&B Oostkamp

Bij B&B Kampveld verblijft u in een heel rustige en romantische omgeving. De bed & breakfast in Oostkamp is de ideale vakantieplaats voor zowel paardenliefhebbers als voor liefhebbers van mountainbike- en wandeltochten. U verblijft namelijk vlakbij groene wandeldomeinen en overnacht langs het fietsnetwerk Brugse Ommeland. Fietsroutes starten aan de deur van uw verblijf. Kampveld biedt dan ook fietsenverhuur aan. Vanuit het verblijf heeft u eveneens een onvergetelijk uitzicht op de paardenstallen en de weilanden.

Kampveld is bovendien gelegen op 20 minuutjes rijden van Brugge. Op een half uurtje rijden bent u aan de Belgische kust.
 

Romantische accommodatie in de natuur

Bij het ontwaken in de B&B kunt u genieten van een prachtige omgeving waar natuur en dieren het landschap kleuren. Vervolgens wordt in het prachtig ingerichte paddockroom het gevarieerde ontbijt aangeboden.

In de B&B zelf kan u genieten van het goede weer op het zonneterras. ’s Avonds geniet u van een drankje uit de minibar terwijl u gratis gebruik maakt van televisie en internet.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Trefwoorden

Nieuwsbrief