ID Interieur bvba

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 Na afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Gesloten
Zondag 24/02 Gesloten

Bereikbaar na telefonische afspraak.

Info

Welkom

 

ID Interieur, gevestigd te Oostkamp, werd in 1999 opgericht.
Met een schrijnwerkerij uitgerust met de nieuwste technologieën zoals CNC gestuurde freesmachine, kantenlijmer en paneelzaag, zijn wij in staat perfecte kwaliteit te combineren met de nieuwste innovaties van klassiek, modern tot landelijke stijl.

 

Antoine Debont, zaakvoerder, staat u steeds bij van het ontwerp tot de afwerking van uw project. Zo staat het vervaardigen, plaatsen en afwerken steeds onder zijn alziend oog en wordt niets aan het toeval overgelaten.

 

Wij staan garant voor volledige interieurinrichtingen zoals badkamers, keukens, winkelinrichting, dressings, ingemaakte kasten, kasten onder schuin dak, enz. M.a.w. zorgen wij voor het ontwerp, het maken van meubelen op maat en de coördinatie van de verschillende onderaannemers (vloerder, schilder, elektricien, loodgieter, ...) waarmee we al jaren samenwerken zodat uw interieur in een zo kort mogelijke termijn kan opgeleverd worden.

 

In overleg met de klant, kan er steeds een ontwerp gemaakt worden aan de hand van een plan of de opmetingen die wij zelf bij de klant nemen. De keuze van materialen wordt gemaakt door allerhande stalen en fotoboeken. Wij maken gebruik van laminaat, melamine, fineer, massief, structuurlak, matte lak, hoogglanslak en zoveel meer.

Tegenwoordig heeft ID Interieur ook alle kwalificaties en certificaten voor de volledige renovaties van badkamers, voor alle werken van A tot Z!

 

Wij werken steeds volgens het budget van de klant zonder in kwaliteit te moeten inboeten.


U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie of een offerte.

Ligging en routebeschrijving