Openingsuren

Maandag 18/02 Gesloten
Dinsdag 19/02 Gesloten
Woensdag 20/02 Na afspraak
Donderdag 21/02 Na afspraak
Vrijdag 22/02 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 17/02 Gesloten

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een kapsalon dat u een kapsel garandeert dat perfect aansluit bij uw haartype, wensen en persoonlijkheid? Dan bent u bij Kapsalon Kaat in Oostkamp aan het juiste adres.
In dit kapsalon wordt u verwend met een totaalervaring. De kapster is  speciaal opgeleid om uw droomkapsel te realiseren, van een nieuw kleurtje, tot een verfrissende, kortere coupe of een uniek feestkapsel voor een bijzonder evenement.

 

Kapsalon Oostkamp

Omdat zowel dunne, dikke, gezonde als ongezonde haren nood hebben aan de beste behandeling, wordt er bij kapsalon enkel met de beste haarproducten gewerkt, van het merk L’oréal.
Samen met u gaat de kapster op zoek naar de perfecte snit voor u. U kan steeds rekenen op een vriendelijk behandeling met veel zorg en een glimlach. Ook tijdens de kappersbeurt van uw kind zal deze kapster alles zo aangenaam mogelijk laten verlopen. De klant is hier prioriteit. Van het moment dat u de kapperszaak binnenwandelt, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

 

Haarkleuring

Een nieuwe tint voor een nieuw seizoen? Kapsalon Kaat in Oostkamp zorgt voor de perfecte haarkleuring. De kapster luistert naar uw wensen en adviseert u deskundig. Met de kwaliteitsproducten van L’Oréal wordt uw nieuwe haarkleur gegarandeerd een succes.

 

Ligging en routebeschrijving