Smullerke ('t) Broodjeszaak & Tearoom

Openingsuren

Maandag 17/05 07:00 - 14:00
Dinsdag 18/05 07:00 - 14:00
Woensdag 19/05 07:00 - 14:00
Donderdag 20/05 07:00 - 14:00
Vrijdag 21/05 07:00 - 14:00
Zaterdag 15/05 08:00 - 14:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij 'T Smullerke Broodjeszaak in Oostkamp kan je terecht voor een  ontbijt, lunch of een snelle snack. Je hebt de keuze uit verschillende belegde broodjes, pasta's of koude schotels. Tevens verzorgt 'T Smullerke uw bedrijfsrecepties, vergaderingen met verrassingsmanden of vergaderbroodjes.


Broodjes
De broodjeszaak heeft een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes, warm belegde broodjes.Kiest u voor een belegd broodje met kipcurry, krabsla of toch liever en club met kaas of hesp? Broodje 't Smullerke is de specialiteit van het huis met een beefburger,sla,tomaat en bickysaus. Je vind het er allemaal.
Elke week biedt het 'T Smullerke je een broodje van de week aan.

Ontbijt
Wil je iemand verrassen met een overheerlijk ontbijt? Of wil je zelf genieten van een lekkere croissant, pistolet, chocoladekoek. Als het snel moet gaan is er ook een snelontbijt met een koffie of thee, 2croissant of 2 pistoletes met choco, confituur en hagelslag. Wil je al dit lekkers proeven kom dan zeker langs het 'T Smullerke.

Lunch
Zin in een lunch? In onze Tearoom vind je verschillende snacks zoals croques, pasta's. Verschillende pannini's met kaas en hesp of  met mozzerella,tomaat,pesto en kippenwit worden voor jou zorgvuldig klaargemaak. Liever een koude schotel met zalm of brie? Ook dat is geen probleem voor 'T Smullerke. Wraps met kip of zalm worden met veel plezier voor je gemaakt. Dagelijks is er ook verse soep te verkrijgen!

Verrassingsbroden en vergaderbroodjes
Een receptie, vergadering of wil je uw werknemers eens verwennen? Doe dan beroep op 'T Smullerke om om je bedrijf te voorzien van vergaderbroodjes.
Of toch snel een snack? Kom dan zeker eens langs bij 'T Smullerke Broodjeszaak, Markt8 8020 Oostkamp.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder 😁😁😁... 9,3 Review door: Valerie
Lekker en snel bediend.... 9 Review door: Steven
Lachen kan ook bij een stresmome... 6,8 Review door: Perry
Heel vriendelijk ontvangen!... 8,9 Review door: Heidi
Eerste keer dat we hier kwamen.... 10 Review door: Nele
Prima bediening. Klant is er kon... 10 Review door: Nicole
Super vriendelijke en vlotte bed... 9,5 Review door: Jilly