Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Uitvaartonderneming Vandebosch

Uitvaartcentrum Vandebosch is sinds 2002 actief in de uitvaartsector,.

Als gedreven uitvaartondernemer staat uitvaartcentrum Vandebosch dag en nacht ter beschikking voor de getroffen familie's. "een helpende hand in moeilijke tijden". Met de persoonlijke dienstverlening door Vandebosch J. die u met raad en daad te woord staat en de gehele uitvaart samen met u bespreekt, en waar u de gelegenheid heeft om een uitvaart volgens eigen wensen te laten uitvoeren. 

Polis

Bovendien kan u bij Uitvaartcentrum Vandebosch ook terecht voor uw uitvaartpolis die wordt opgesteld volgens uw wensen en op uw maat.

Persoonlijk

Er wordt gestreven naar tevreden klanten. Op de website vind u dan ook een gastenboek waar klanten hun ervaring kenbaar maken van: voor, tijdens en na de uitvaart.

Persoonlijke dienstverlening stopt niet op de dag van de uitvaart, zo bezorgt Uitvaartcentrum Vandebosch de kostenstaat van de uitvaart persoonlijk naar u toe en overlopen deze samen met u, zodat u nog eventuele vragen kan stellen.
Uitvaartcentrum Vandebosch stelt alles in het werk om u als klant naar behoren te kunnen dienen en om samen met u het verlies een plaats te kunnen geven!

Afscheid

Uitvaartcentrum vandebosch geeft u de mogelijkheid om dagelijks afscheid te nemen van uw dierbare op uw eigen tijd, heeft u daar nu één uur of meer voor nodig dat bepaalt u als klant zelf, steeds voorzien wij u van koffie, thee of frisdrank in onze rustgevende maar vooral huisselijke ontvangstruimte.

 

Natuurlijk kan u ook in uitvaarcentrum Vandebosch terecht voor uw bloemen, kransen, urnen, of sierurnen, en alles om het graf van uw dierbare te versieren, maar vooral om hem te eren.
 

Contacteer Uitvaartcentrum Vandebosch vrijblijbend mocht u met vragen zitten, bel 011/64.80.30 of 089/77.27.22 of 011/54.48.34 of via mail info@uitvaartcentrum-vandebosch.be


 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief