Banner Begrafenissen Vandebosch

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 Na afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

Uitvaartonderneming Vandebosch is sinds 2002 actief in de uitvaartsector,.
Als gedreven uitvaartondernemer staan wij dag en nacht ter beschikking voor de getroffen familie's. "een helpende hand in moeilijke tijden". Onze persoonlijke dienstverlening door Vandebosch J. die u met raad en daad te woord staat en de gehele uitvaart samen met u bespreekt, en waar u de gelegenheid heeft om een uitvaart volgens eigen wensen te laten uitvoeren. 
Bovendien kan u bij ons ook terecht voor uw uitvaartpolis die wij volgens uw wensen kunnen opstellen.

Wij streven naar tevreden klanten. Op onze web-site vind u dan ook een gastenboek waar onze klanten hun ervaring kenbaar maken van: voor, tijdens en na de uitvaart.
Onze persoonlijke dienstverlening stop niet op de dag van de uitvaart, zo brengen wij u de kostenstaat van de uitvaart persoonlijk naar u toe en we overlopen deze samen met u, zodat u nog eventuele vragen kan stellen. Zo ziet u wij stellen alles in het werk om u als klant naar behoren te kunnen dienen en om samen met u  het verlies een plaats te kunnen geven!

Wij geven u de mogelijkheid om dagelijks afscheid te nemen van uw dierbare op uw eigen tijd, heeft u daar nu één uur of meer voor nodig dat bepaalt u als klant zelf, steeds voorzien wij u van koffie, thee of frisdrank in onze rustgevende maar vooral huisselijke ontvangstruimte. Mocht u met vragen zitten, wij geven u graag een antwoord. bel 011/64-80-30, 089/77-27-22, 011/54-48-34 of mail info@uitvaartcentrum-vandebosch.be  

Natuurlijk kan u ook in uitvaarcentrum Vandebosch terecht voor uw bloemen, kransen, urnen, of sierurnen, en alles om het graf van uw dierbare te versieren, maar vooral om hem te eren.


 

Ligging en routebeschrijving